У проблемних багатоповерхівках Мукачева встановлять нові електрощитові

10
3

Для цих потреб з міського бюджету виділять 350 тисяч гривень. Вчора на сесії міськради депутати схвалили програму «Заміна та встановлення головних розподільчих щитів у житлових будинках комунальної власності в м. Мукачево на 2017р.».

Наразі в житлових будинках міста є проблеми з безперебійним постачанням електроенергії. Вони зумовлені застарілим обладнанням головних розподільчих щитів, що спричиняє виникнення аварійних ситуацій, пише Мукачівська міськрада. 

Особливо це спостерігалось в зимовий період, коли мешканці житлових будинків використовували електроприлади для обігріву квартир.

Електрощитові планують замінити в багатоповерхівках за адресами: вул. Свято- Михайлівська №№ 31,33,35, вул. Закарпатська  №№ 8,10, вул. Першотравнева Набережна №№ 2,3,5,7,9, вул. Окружна №№ 16,20,22,24,28,32,34, вул.Гоголя Миколи № 16, вул. Берегівська №№ 66,108, вул. Верді Джузеппе  № 5.

 

Коментарі

С
Славко

квартири приватизовані а будинки мають обслуговувати комунальники за що люди сплачують комуналку?тож фасади вікна між поверхами та двері вхідні мають ремонтувати та замінювати комунальники

ОЧ
ОСББ член

Хижі приватизовані, ко ти буде робити вікна і козирьки? Збирайте бабло і уперед.

Н
нан

Фасади поновити потрібно,козирьки над входами у під,їзди полагодити,міжповерхові вікна поміняти на пластикові,,,

Читайте також