У прокуратурі представили першого заступника прокурора Закарпаття

7
1

Сьогодні, 22 квітня, в Ужгороді колективу прокуратури було представлено свого першого заступника прокурора Закарпатської області – Романа Балиту.

17 квітня виконувач обов`язків Генерального прокурора України Олег Махніцький підписав наказ про його призначення.

Народився Роман Іванович у 1973 році в Івано-Франківську. У 1997 році він закінчив Національну юридичну Академію ім. Ярослава Мудрого, а з 2000 року розпочав роботу в органах прокуратури України.

Працював на різних посадах в Івано-Франківську, місті Києві та Київській області, а також в Генеральній прокуратурі України.  Романа Івановича переведено в прокуратуру Закарпаття з посади начальника управління процесуального керівництва у кримінальних провадженнях прокуратури Київської області.

Коментарі

Я
яна

Хочеться порадити новому прокурору спочатку розібратися зі своїми підлеглими, особливо це стосується начальниці відділу загального нагляду,котра живе 90-ми і розмахуючи посадою,пресує підприємців, погрожує “закрити” їх,перевірками,тощо. Пане Олеже, будь-ласка, знайдіть місце Меренич Мирославі Ів. інакше ситуація набуде розголосу і постраждає більше осіб…Є телефонні дзвінки цієї особи, є докази перевищення службових повноважень, є факт погрози. Ця пані з Ільниці скаче вище свого зросту,думає, що гроші (які висилає їй мама з Америки) вирішують все,а люди – обслуговуючий персонал, а в допомозі завжди стане київський авторитет чи подруга-аферистка Панова Н. з виконслужби, компроментує колег і ставить під сумнів авторитет,репутацію самої структури..Дякую!

Читайте також