У прокуратурі Закарпаття наполягають, що затримали саме керівника полігону

9
1

Про це у коментарі Mukachevo.net зазначила речник відомства Вікторія Попович, спростовуючи коментарі прес-секретаря 128-ї бригади.

Як наголошують у прокуратурі, у вимаганні хабаря підозрюється начальник полігону військової частини ПП В4673    32-річний громадянин Б.

Більше того, його вже навіть затримали в порядку ст 206 КПК України і оголосили підозру передбаченого ч.3 ст. 368 КК України (підозру в одержанні неправомірної вигоди, кваліфікуючими ознаками якого є одержання службовою особою неправомірної вигоди для себе за вчинення в інтересах того, хто надає неправомірну вигоду, дій з використанням службового становища, поєднане з вимаганням такої вигоди). За попередньою інформацією прокуратури, начальник полігону вимагав хабар через посередника.

Нагадаємо, що після повідомлення прокуратури про затримання начальника полігону 128-ї бригади за підозрою в вимаганні хабаря 8 тисяч гривень, у прес-службі бригади цю інформацію спростували, зауваживши, що за їхніми даними затримано прапорщика військового лісництва.

Коментарі

1
123

Накінець-то піймали "крупну рибу", а то задовбали тим нещасним Насіровим з його нещасними двома міліардами!!!

Читайте також