У ПриватБанку запевняють, що працюють в нормальному режимі

8
2

Як повідомили в банку, всі відділення ПриватБанку, крім кількох, що опинилися в епіцентрі конфліктів, працюють у нормальному режимі.

Всі платежі корпоративних клієнтів і фізичних осіб у ПриватБанку проводяться в режимі онлайн , відділення працюють у звичайному режимі , банкоматна мережа ПриватБанку поповнюється готівкою в повному обсязі і обслуговує клієнтів без будь-яких обмежень.

Тимчасові збої в роботі банкоматів можуть бути викликані великим навантаженням на мережу у зв'язку з підвищеним попитом населення на зняття готівки. Простий у роботі становить не більше 20 -ти хвилин, банкомати регулярно інкасуються.

Банкіри рекомендують жителям тих регіонів , де тривають протистояння, берегти себе і своїх близьких і більш активно користуватися Інтернет - банком Приват24 , ??який дає можливість отримати всі послуги банку, не виходячи з дому та офісу. Також до Приват24 можна підключитися біля всіх відділень ПриватБанку через вільний доступ по WiFi .

Продаж валюти у відділеннях банку проводиться в рамках встановленого порядку і законодавчих норм . Враховуючи підвищений попит населення на купівлю готівкової валюти , вона розподіляється рівномірно по регіонах і районах , виходячи із заявок відділень , наявних лімітів каси і т.д.

Коментарі

І
Іван

Ну і шо там пишуть? Шо там такого страшного? Научіться нормально користуватися всіма перевагами, що вам дає ПриватБанк. а тоді говоріть. Приват по своїм технологіям на 100 років втік від всіх інших банків, але на жаль втік і від більшості людей, які просто не знають і не хочуть вчитися користуватися продуктами ПриватБанку.

Д
Добрий

ага.... почитайте онде за приват кілько пишут отзывыв: http://minfin.com.ua/company/privatbank/review/ та й то вшиткі правда

Читайте також