У пунктах обігріву Мукачева готові поїти гарячим чаєм та годувати бутербродами

7
8

В Мукачеві відкриють додатковий пункт обігріву – наразі тривають роботи з розгортання мобільного пункту обігріву біля пожежно-рятувальної частини №17 (вул.Мічуріна, 1в.)

Як раніше повідомлялося, щоб не було випадків переохолодження людей, міський голова Мукачева Андрій Балога підписав розпорядження «Про розгортання (облаштування) стаціонарних пунктів обігріву в м.Мукачево упродовж зимового періоду”, 

Відповідно до наказу, зобов’язав створити та облаштувати стаціонарні пункти обігріву на випадок ускладнення погодних умов, значному пониженні температури повітря: на базі психоневрологічного інтернату №1 (м. Мукачево, вул Свято-Михайлівська, 37а), Мукачівського дитячого будинку-інтернату (м.Мукачево, вул.Франка Івана, 53), психоневрологічного інтернату (м.Мукачево, вул.Єлизавети королеви, 32), пожежно-рятувальної частини №17 (м.Мукачево, вул.Мічуріна, 1в).

Станом на четвер пункти обігріву забезпечені продуктами харчування (гарячий чай, хліб, цукор, сало, бутерброди тощо) та організовано в пунктах обігрівуцілодобове позмінне чергування.

Нагадаємо, сьогодні рятувальники попереджали про сильні морози в області. 

Коментарі

Л
леся

Щови злі не добрі ,обливаєте гряззю друг -друга ,йде мова за пункт обігріву .Морози на дворі ,є старі і немічні люди ,шкода вам того чаю ,чи печення ,будьте людьми.

В
Василь

"До Варишьского" Хто "робить добро",ваша тупа терористична влада? В результаті Голодомору 1991-2017гг. сільськими бандитами,котрі окупували владу на Україні взагалі і в Мукачево зокрема,виморено 15 (п'ятнадцять!!!) мільйонів чоловік в переважній більшості - городян;т.е.іменно тих,хто побудував Україну і всіляко перешкоджав розграбуванню республіки рагульём. Селюки-терористи знищили всіх! Це - "добро"?!.. Ні,це ст.111 КК - "Зрада Батьківщині".

В
Варишський

Коли щось доброе робиться людям вічно появляються недовольні.Аби лиш в черговий раз покритикувати...Самі спочатку щось зробіть

В
Василь

У зв'язку з різким падінням температури мною підписано розпорядження (ви прям зараз читаєте його) про розгортання п'ятого пункту обігріву для мукачівців. ПО №5 знаходиться за адресою: площа Імре Надя,1 м.Ньіредьхаза і має точно таку ж цінність для мукачівців як і 4(чотири) попередніх. P.S."А в это время в замке у шефа"(с) Бабло,що виплачується городянами зі своїх кишень на прибирання снігу і льоду прибудинкових територій,доріг,автотрас і т.п. йде на будівництво чергового-позачергового палацу для сидячого на розподілі народних грошей злодія-рагуля,хоча - формально - члени ОПГ"Селюки у владі" про той народ піклуються,- ось,п'ятий пункт обігріву відкрили!..P.P.S. До речі,в Мадьярщіне рогатих злодіїв при владі немає в принципі,а тому народні гроші не розкрадаються,але витрачаються цільовим чином - в Мадьярщіне вулиці прибирають: є і техніка і реагенти i персонал і ГСМ і засоби і полігони і необхідна організація всього процесу.

В
Василь

У рогатих злодюг,які окупували всі структури влади в Мукачево,все формально: формально "пункти обігріву" є,але фактично вони нахрен нікому не потрібні бо знаходяться "на зворотному боці Місяця",а дорожні фонди -форміруемие за рахунок горожан- як розкрадалися так і розкрадаються. Результат: городяни переміщаються по Варошу як по мінному полю,ламають собі руки,ноги,потрапляють під колеса автомашин,а члени ОПГ"Селюки при владі" будують собі палаци на крові мукачівців. Суцільно укомплектовані рагульём СБУ,прокуратура,податкова,МВС та ін. бандструктури "нічого не помічають"...

Д
дюрі

Черговий розпил.

УМ
У Мукачеві

В ПАРКУ біля вина відкрити пункт обігріву

М
мукачівець

Чому не звели намети,як в Ужгороді ? Хто піде до психоневрологічних грітися,люди і не будуть знати ? Сьогодні я проходила біля інтерната ,,,немає жодної вивіски-оголошення ?

Читайте також