У Раді опозиціонери зареєстрували проект про звільнення суддів ВАСУ

8
4

На сайті Верховної Ради в понеділок зареєстровано проект постанови про звільнення з посад 7 суддів Вищого адміністративного суду.

Проект під номером 2262 був запропонований лідером фракції "Батьківщина" Арсенієм Яценюком.

Пропонується звільнити суддів Другої судової палати ВАСУ: Наталію Блажівську, Олександра Веденяпіна, Михайла Зайцева, Олега Кравцова, Інни Масло, Юрія Цвіркуна і Едуарда Шведа. Повний текст проекту постанови на сайті Ради поки відсутній.

Нагадаємо, 8 лютого ВАСУ своїм рішенням позбавив депутатських повноважень Павла Балогу і Олександра Домбровського. Яценюк вважає, що таке рішення є помстою Партії регіонів за небажання цих депутатів вступати в фракцію цієї партії в парламенті.

Коментарі

Ч
ЧИТАЧ

ТИ-БИ "українець" СВІЙ ЯЗИЧОК ЗАПХАВ СОБІ В ЗАД

У
украінець

куда той жидюк сунеся з постановою???))) На землю предків хай двигать.

QQ
QQrudza QQ QQshkovich

(О_о) не будуть блокувати верховну раду... важливе питання значить. буде весело...

Ц
цитата

Порушення під час виборів в 11-у та 71-у Округах стали підставою для скарги до Вищого адміністративного суду - так пояснює своє звернення до Феміди його ініціатор Юрій Кармазін. Колишній нунсівець, через якого позбавили мандатів Олександра Домбровського та Павла Балогу, перебуває за кордоном, натомість ситуацію коментує ЗМІ його речник. За словами прес-секретаря, факти порушень під час виборів на згаданих округах Кармазіну підтвердили у Генпрокуратурі та МВС. Олексій Оскер, прес-секретар Юрія Кармазіна: "Нам надійшли відповіді, що є факти грубих порушень. Там були і бюлетні одною рукою відмічені, і вони в неналежному стані зберігалися, ікоробки були розкриті. І ведеться ще слідство. І на підставі вже цих рішень ми подали в суд. І це було базою і основою для винесення рішення суда. Бо були викликані свідки, як від МВД, так і від Генпрокуратури, які принесли тома справи і ще продовжується розслідування".

Читайте також