У Рахівській РДА теж горів Благодатний вогонь (ФОТО)

1642
2

У ніч з суботи на неділю, 23-24 квітня, заступник голови райдержадміністрації Олександр Томашук прийняв участь у церемонії передачі Благодатного вогню, яка відбулась на території Ужгородського замку.

Благодатний вогонь з Єрусалиму привіз особисто міністр з надзвичайних ситуацій Віктор Балога та передав його голові обласної державної адміністрації Олександру Ледиді і голові обласної ради Івану Балозі. Після чого представники релігійних управлінь християнських церков області дали благословення на подальший шлях Благодатного вогню по населеним пунктам області.

Опісля урочистої події, Олександр Томашук привіз Благодатний вогонь на Рахівщину, де його було передано у храми району сільськими та селищними головами. Першими кому заступник очільника району передав Благодатний вогонь були Кобилецько-Полянський селищний голова Богдан Либавка та Росішківський сільський голова Василь Попадич. 

 Благодатний вогонь також горів і у малому залі засідань райдержадміністрації, де відбувалась його передача всім бажаючим.

Коментарі

Р
рая

сам ти гомосек. Саша нормальний мужик, побільше би таких порядних і чесних людей. ніхто на Рахівщині про якихось гомосеків і не думавє і не говорить, рахівянин це якись сам гомосек

Р
Рахів"янин

Більше в Рахівській РДА нікого не знайшли щоб прийняв благодатний вогонь лише знайшли гомосексуаліста Томашука Олександра? P.S.В Рахівській РДА є два гомосеки це Томашук і Адріюк, принаймі так мешканці Рахівщини говорять!

Читайте також