У Рахівській ТВК під загрозою зриву реєстрація списків кандидатів

8
13

Рахівська районна ТВК вже п’яту годину поспіль не може розпочати засідання. Воно не може офіційно розпочатися з однієї причини - члени комісії не можуть затвердити порядок денний.

"Представники Партії регіонів за участі представників РДА, а саме заступника голови РДА Томашука, просто зривають голосування  - не хочуть голосувати за порядок денний, хоча сьогодні останній день реєстрації списків кандидатів", -  щойно повідомив порталу "Мукачево.нет" депутат Закарпатської обласної ради Микола Кокіш-Мельник.

"Мотивують вони це тим, що хочуть змінити місце Середньоводянської дільниці, - зазаначив Кокіш-Мельник, - вони тероризують голову комісї, пресують її, щоб вона поставила це питання на голосування. Вона не ставить його на голосування, так як дільниця Середнього - Водяного відповідає вимогам діючого закону про місцеві вибори".

Підставою зміни місця є скарга від одного кандидата, який хоче поміняти місце розташування комісії.

"Всі ці дії проводяться під диктовку Беркели Микола - керівника районої організації Партії регіонів. Я вже телефонував до губернатора Ледиди, він пообіцяв, що розбереться, але поки результату немає. Я дзвонив в ЦВК - результату також немає, - повідомив депутат облради. - Сьогодні ж до 24:00 потрібно зареєструвати списки, проте, повторюю, ми вже 5 годин не можемо розпочати засідання комісії".

Коментарі

ЖР
Житель Рахова

Та там у райРаді лиш один КОКІШ-МЕЛЬНИК захищає нас-простих громадян,а ви всі решта лиш дивитеся абисте вкрали побільше безнаказано!!!

М
Микола

Той Кокіш-Мелькик уже всіх дістав, депутат хренів. Робить скандал з нічого, панікує, як бабця при маразмі. А взагалі, то він сильно за свою шкуру перживає, багато зла людям наробив, а тепер все вертається.

НЧ
не член ПР

ніхто нікого не заставляє і не пресує самі так си просят у регіони, аж дрижи

ЧП
член ПР

Беркела із Закуреним в Рахівськім районі пресують та погрожують звільненням всім держслужбовцям хто йде в депутати в якусь з рад не від ПР. Примусили зняти з виборів щоб неконккорували ПР таких кандидатів : 1.Осташ Іан Вас.- лісничий Б.Тисянського л-ва - кандидував в Райраду від НУНС с.Луги. 2.Гамор Федір Дмитрович - директор КБЗ - кандидував в райраду від Собор. 3.Шемота - завідувач Розтіцького садика - кандидат в райраду від ЄЦ. 4.Приступа Володимир Михайлович - Директор Рахівського ДЛГ - кандидат в райраду від ЄЦ по м.Рахів. і багато інших...........................?

1
1

1

1
1

1

З
Закурений

Хлопці я просто мало Беркелі потріпав нерви, йому вже на пенсію давно пора, а то він недає мені газдувати, а пхає свого синка мені під ноги.

Б
Беркела

Пробачте що я такий лох! Але зате після 6год. дискусій за 3хвилина весь порядок денний був прийнятий пакетом. Я ще Ва покажу куськіну мать!!!

Д
Даскалюк

Те що Беркела чмо я давно казав! Прийшла нова генерація. Беркелі пора корови пасти та гній на ниву возити, то більше з нього буде користі. А те як він за 20 років накерувався районом, наслідки його вчинкам то всі рахівяни вже бачили тай наїлися того як Беркела риче на людий як вожчик на коней чи биків.

Ю
Юра

Беркела чмо!

Н
Некокіш

КОКІШ-МЕЛЬНИК САМОЗВАНЕЦЬ!

А
АДМІНУ!!!

Шановні! Подана вами замітка є дизінформацією! НІЯКОГО ДЕПУТАТА Миколи Кокіш - Мельника в ЗАКАРПАТСЬКІЙ ОБЛАСНІЙ РАДІ НЕМАЄ І НІКОЛИ НЕ БУЛО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

А
АДМІНУ!!!

Шановні! Подана вами замітка є дизінформацією! НІЯКОГО ДЕПУТАТА ЗАКАРПАТСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ НЕМАЄ І НІКОЛИ НЕ БУЛО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Читайте також