У Рахові без дозволу рідних перепоховали Героя Небесної Сотні

17
5

Про це син полеглого Героя Костянтин Гаджа написав у соціальній мережі Фейсбук.

За його словами він прийшов з мамою на могилу а її там не було.

"Сьогодні з мамою ми приїхали на могилу мого покійного батька - Героя Небесної Сотні Петра Гаджі аби поставити квіти та прибрати її.

А могили немає...Я спочатку подумав, що це містика, що такого не може бути, але згодом зрозумів, що мого батька там вже немає!
Тільки но я, як його єдиний син дізнався, що мій батько був перепохований у Рахові.

НІХТО, НІХТО мене не питав дозволу на перепоховання, а якби і питав, я б відмовив, бо це виключний цинічний вандалізм!

Уявіть собі, що відчуває людина, яка прийшла на могилу батька, а її немає...

Той, хто це зробив неодмінно понесе відповідальність і буде сидіти в тюрмі. Даю слово!

Тільки остання ТВАРИНА могла таке зробити!", - написав Костянтин Гаджа.

Мukachevo.net

Коментарі

В
ввв

костя гадя...як правильно звучить..файта гадя...майдауни,номінанти на премію Дарвіна..оби вас усіх уже закопали,а могили асфальтом закатали,скоти вушливі,за то шо ви натворили..й ся паскуда ще чимось возмущаєся..ти марго думай,куда будеш утікати,як ся власть піде в трийбер,а она рано чи пізно піде...

СУ
Сомарам упоротим посв'ящаєся

Навернувся низащо-убили свої же як жертовну маргу. А типир щи й останки перезакопали. За сякоє скакали придурки по майдаунах?

ДП
до Петро

Харанту не пофіг на якесь бидло, яке з його ж команди принесли в жертву? Дякуючи "стратосферним ідіотам" він і став харантом.

П
Петро

Хто це зробив мае понести покарання. Це вандализм и надруга над мертвими. Подавай у суд и пиши президенту . Якщо ,звичайно, вин гарант...Прийми щире спивчуття....

В
Ваня

Влада замітає сліди, бо вбивали майданівців за вказівки теперішньої діючої влади. Як казав Томас Джефферсон "Дерево свободы нужно поливать время от времени кровью патриотов и тиранов, это для него естественное удобрение".

Читайте також