У Рахові інвалід вкрав у дідуся 800 гривень

13
0

В Мукачівський райвідділ міліції звернувся із заявою житель с.Баркасово цього району. 19-річний хлопець розповів, що нічної пори на вулиці села Серне Мукачівського району невідома особа, погрожуючи предметом, схожим на гумовий кийок, відібрала від нього 30 гривень.

У Свалявський райвідділ звернулася продавець одного з ринків міста. Жінка залишила на мить без нагляду на прилавку свій гаманець із 600 гривнями, який викрав невідомий зловмисник.

Ще один пограбунок стався на Тячівщині. Житель села Новобарово повідомив у міліцію про те, що на вулиці його перестріли пізно ввечері троє чоловіків, одного з яких він знає, побили й відібрали піджак з грошима в сумі 7500 гривень.

З аналогічною заявою звернувся в Рахівський райвідділ міліції 80-річний житель села Водиця. Зі слів дідуся, вечірньої пори його пограбували на вулиці Рахова, відібравши гроші в сумі 800 гривень. За скоєння пограбунку пенсіонера працівники карного розшуку затримали жителя села Ділове Рахівського району, інваліда другої групи. Речовий доказ—украдені гроші вилучено.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також