У Рахові планують звільнити районного прокурора

9
0

за нефаховість

У Рахівському районі розгорівся скандал: до депутата Рахівської районної ради Миколи Кокіш-Мельника звернулися мешканці вулиці Б.Хмельницького у районному центрі зі скаргою на те, що на території колишнього картонного заводу на поверхню витікають нечистоти і фекалії, тож по вулиці неможливо пройти, - повідомляють `Рахівські новини`.

Депутат звернувся до прокурора Рахівського району В.Конара та прокурора області Ю.Бенци з вимогою перевірити правильність продажу землі фабрики, адже, на думку Кокіш-Мельника, Рахівська районна рада не погодила з ВУЖКГ сервітутних територій. Однак прокурор району В.Конар надав `відписку`, в якій переплутав повноваження підприємства `Теплокомуненерго` (яке надає послуги тепло- та енергозабезпечення) та ВУЖКГ, яке здійснює водопостачання та водовідведення (зокрема нечистот).

Як прокоментував цю ситуацію сам Микола Кокіш-Мельник, `така відписка свідчить про нефаховість та халатність прокурора, адже ВУЖКГ підтвердило, що сервітутних територій ніхто не погоджував. Саме з цих причин я звернувся до Генпрокуратури з проханням розглянути питання про звільнення прокурора району Конара зі займаної посади, позаяк він або свідомо вирішив ввести мене в оману, або демонструє елементарну фахову непридатність та неграмотність`.



Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також