У Рахові поховали солдата, що загинув на Сході (ФОТО)

29
4

У минулі вихідні місто Рахів попрощалося з 21-річним військовослужбовцем військової служби за контрактом Олексієм Калинюком, який загинув 4 липня, під час ракетно-артилерійського обстрілу блок-посту на Сході.

Сотні рахів’ян зібралися перед районним Будинком культури, щорб попрощатися з земляком, пише "Зоря Рахівщини".

Провели юнака в останню путь  прийшли родиці, бойові побратими, однокласники, друзі, представники органів державної влади та місцевого самоврядування.

А під час громадської панахиди пішов проливний дощ, присутні сприйняли цей знак як символ того, що небеса – у скорботі разом з родиною вбитого молодого хлопця.

Фото "Зоря Рахівщини"

Коментарі

З
Закарпатец

Вообще-то я пишу всякую ахинею, поэтому не обращайте внимание. Наверняка перегрелся на закарпатском солнышке... Или "градом" долбануло, сам уже не знаю. Путин ху(ло - лалалалала.... А я 3,14здабол - лалалалала!

З
Закарпатец

Генштаб Украины: мы накануне катастрофы http://jpgazeta.ru/uv2014/genshtab-ukrainy-my-nakanune-katastrofy/ www.youtube.com/watch?v=lghbQmTwaHg «У ополченцев на вооружении появился СУ-25 (тактический штурмовик)» Самолет удалось взять после экстренной посадки одного из летчиков украинской армии. Он совершил аварийную посадку на один из Луганских аэродромов. Сам летчик сдался в плен. Так же Плотницкий сказал, что у ЛНР на вооружении есть танки, артиллерия и системы «Град» Ополченцы ДНР разгромили батальон «Азов» у Саур-Могилы: из 350 уничтожено 238 карателей Утром 7 июля сторонники ЛНР атаковали города Счастье в Луганской области. Украинские силовики понесли большие потери.Убит Войцеховский, командир карательного подразделения "Холодный Яр".

БП
БУДЬ ПРОКЛЯТА КИЕВСКАЯ ХУНТА!!!!!!!

Галичанин

1
154

СЛАВА ГЕРОЮ!!!! пукін здохни!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Читайте також