У Рахові вчетверте перекриють дорогу Мукачево - Рогатин

15
6

Після дня перемовин місцевий Євромайдан звинуватив голову Закарпатської ОДА Валерія Лунченка у спробі пошити в дурні громаду району та висунув ультиматум - особиста зустріч з протестувальниками та призначення головою РДА Віктора Турока.

Як уточнює місцевий портал Rakhiv.in, трасу Мукачево - Рогатин перекриють з 7.30 четверга, 9 квітня в межах Рахова. Про це вже повідомлена міліція та мер.

Сьогоднішні перемовини закінчилися нічим після того, як двоє з трьох нових кандидатів на посаду голови РДА відмовилися від перспективи очолити район, а третього кандидата забракували активісти через тісні зв'язки з регіоналами, Валерій Лунченко натиснув на одного з кандидатів - Оксану Севч і та раптом передумала.

Коментарі

Г
Гуцул

Молодці гуцули! Немає право всяка наволоч та контробандист цигарок Лунченко так ігнорувати думку гуцулів!!!

Л
Леська

Рахівчани, ви розумнички. Тримайтесь.

Л
Леська

Рахівчани, ви розумнички. Тримайтесь

R
Rakhiv

Пропоную небайдужим жителям Рахівщини завтра після години-півтори блокування, коли збереться чимала черга з автомобілів, пройтись та організувати групу з небайдужих чоловіків особливо з водіїв далекобійників (ці люди в більшості мають "практику" в спілкуванні з таким бидлом) та дати відсіч самообороні та решті бандюків в камуфляжах, але відсіч не фізичною розправою (бо це тягне за собою кримінальну відповідальність) а тиском маси відтіснити від дороги та звільнивши проїзд. З собою прихопити працівників МВС та когось з відеокамерою, бо тітушки побачивши тиск почнуть витягати біти та інші знаряддя "мирного блокування" траси... Як кричить людина що чула свист куль :"Не будьте байдужі", інакше завтра вони заблокують вам ваше майно чи вчинять інші незаконні дії...

1
123

Треба Німчука,Вербіцьку та Севч-зміїне кубло,посадити в одно крісло і вони за неділю самі себе зіжруть.

Д
Дідо

Та не згадуйте вже стільки регіонала-Турка! Не "за", а "ПРОТИ" регіоналів люди страдали на "Майдані".

Читайте також