У Рахові вирішували проблему сміттєзвалища

6
0

16-го лютого у малому залі засідань Рахівської райдержадміністрації відбулося чергове засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

 

Керував роботою комісії перший заступник голови райдержадміністрації Валерій Сабов.
 
На розгляд комісії було винесено ряд питань, зокрема, про хід виконання заходів щодо попередження надзвичайних ситуацій пов’язаних з падінням дерев на державну автодорогу Мукачево–Рогатин. За інформацією начальник відділу з питань надзвичайних ситуацій Сергія Тимощука, дані заходи знаходяться на стадії виконання.
 
По питанню влаштування нового полігону твердих побутових відходів інформував міський голова Ярослав Думин. Він зазначив, що дане питання потребує негайного вирішення, оскільки відсутність місця складування сміття може спричинити екологічну катастрофу в нашому районі. На даний час готується документація на сміттєперезавантажувальну станцію, але будівництво такої станції не вирішує даного питання в цілому. Було запропоновано кілька земельних ділянок під сміттєзвалища та доручено визначити можливість розміщення полігону твердих побутових відходів на вказаних ділянках.
 
По третьому питанню порядку денного розглядали питання надання допомоги громадянам району, які зазнали збитків внаслідок надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру. Було прийнято рішення рекомендувати голові райдержадміністрації виділити матеріальну допомогу громадянам, які звернулися за допомогою.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також