У Рахові заблокували РДА, щоб Лунченко почув громаду (ФОТО)

19
4

З самого ранку вівторка, 1 квітня у Рахові не до жартів: вхід до головної адмінбудівлі району заблоковано людьми, які вимагають дослухатися до думки громади щодо призначення очільника району.

Люди встановили стенд з фотографіями Небесної Сотні, бочку та розвели вогонь, дерев'яними палетами заблокували двері до адмінбудівлі. Усе зусиллями представників місцевого Майдану, Самооборони та активу району, пише Rakhiv.in.

Про це інформує власкор Rakhiv.in з місця подій. Про намір заблокувати адмінбудівлю правоохоронці були повідомлені завчасно, тому ніяких сутичок не було і не планується.

Ключова вимога людей: аби голова Закарпатської ОДА Валерій Лунченко нарешті дослухався до думки громади та відмовився від наміру нав'язати Рахівщині Івана Сурмачевського як голови РДА. На цю активісти спершу пропонували Орисю Кравчук, але та взяла самовідвід на користь Віктора Турка. Саме його громада й хоче бачити на чолі району, й обіцяє відстоювати його до останнього, а це блокування РДА оголосила одноденним та попереджувальним.

Коментарі

Ж
Жека

Тупі босяки,адміністрації скоро ліквідують.Ідіть в полонини вівці пасти і там грійтеся біля вогню,досить гадити в місті!

1
12345

Надіюся, що Лунченко призначить сторонню людину не з району. Тоді буде ні нашим ні вашим. Можливо тоді всі заспокояться і почнуть працювати.

Г
Гуцул

Пихвостень дряшкабівський Іванко Сурмачевський тернопільський Поляк вушивий шо нема нашого гуцула когось покласти от є Кокіш Мельник М инола файний гумул з Богдана яом неможна його покласти він тоже з БЮТА

П
Петя

Все ті ж лиця як рахівчанам ще вони не надоїли? Нема кому розігнати то колядок вони не мають права говорити за весь район

Читайте також