У Ракошині фура "поцілувала" у зад Hyundai, за кермом якої була вагітна жінка (ФОТО)

23
9

Як повідомив власкор Мukachevo.net з місця події, для жінки викликали швидку, але це було, скоріш, через переляк. З жінкою все добре.

За попередніми даними, жінка на білому Hyundai зупинилась на пішохідному переході аби пропустити  велосипедиста. Позаду їхала фура, яка не встигла загальмувати та в'їхала у зад авто.

Нагадаємо, вчора, закарпатець на "Mercedes" насмерть збив жінку, яка йшла посеред дороги.

Коментарі

П
Паскаль

Тих фурщиків треба є......ти за те що ганяють селом, ло..хи. Посідають дау..ни на тягачі і вносах ковиряють з швидк в селі 150 км в час. Штраф отдельний для них 10000 грн, з їх шефів, щоб на ренжроверах і мерсах неїздили. І бюджет буде повний для ремонту доріг і Буд., обїзних. Пан Рівіс гроші спрямує на ремонт доріг .

Г
Голесо

Та не проклято ничь ...просто люди дибiльнi....там недалеко автобусна стоянка...як повибiгауть з автобуса,як отара баранiв...ниє ниякоi культури...йому треба...най хоть поiзд стане... А велосипедисти у ближних селах то вообще демони...по мiжнароднiв трасi,рядом вело дорожка,з грузом на рулю,без отражателя,у ночи...всi правила нарушаючи катаеся такоє бидло,глядаучи людям бiду ...бо йому треба...полiцiя iм ничь не каже...може у них недоторканicть?...

М
Мішьо

Каміони найдисциплінованіші учасники руху, хотя там тоже бувають екземпляри. Коли фура обганяє фуру фурі в лоб - це шось. З хорошого - не ганяють біля 100-110 по трасі (просто не можуть), з поганого - декотрі тупо не скидають скорость даже до 80 в населених пунктах по трасі Київ-Чоп, їдуть по ходу на круїзі 90.

2
222

Фура "поцілувала" у зад. Фу, яка жахлива мова у журналістів. І вони ще видаляють коментарі, в яких немає ані матів, ані образ, ані розжигання ворожнечі.

7
777

У Ракошині завжди стаються аварії і часто смертельні. Якась проклята дорога,екстрасенсів треба запросити!!!

?
?

цитата: зупинилась на пішохідному переході P.S.: порушила правила дорожнього руху чи може все таки зупинилися перед пішоходним переходом?

Т
Тормоз

І чого жінці не сидиться дома? Чим більше машин ,тим більше аварій.

Ч
чч

а якби не в хюндай а у велосипедиста болваш эден

R
rem

Треба поліції, просто, штрафувати тих, хто не витримує дистанцію.

Читайте також