У Ракошині виявили російську журналістку (ВІДЕО)

12
14

Про це повідомляє Влад Микита на своїй сторінці у мережі Facebook.

" В Ракошині журналісти виявили російську журналістку.за її словами живе в Абу - Дабі, має громадянство США, народилася в Тбілісі, працює в Берліні. В Ракошино приїхала з відеокамерою,бо їй цікаво", - йдеться у повідомленні.

Інформація підтверджена у правоохоронних органах та сільським головою Ракошина. 

Нагадуємо, при виявленні проросійських провокаторів чи активістів, а також осіб з сепаратистськими настроями, закарпатцям радять одразу телефонувати до СБУ.

Мукачево.net

 

Коментарі

6
666-у

Краще раскажіть хто з місцевих від неї кошти за "картинку" отримав... -краще тебе не знать шестьорка і зачем тебе оно

М
Михайлу

Ненавижу стукачів таких як ти а то шо пишеш-докажи.няньо навірно перепив і у білочці іщи собі шось накрутив

П
Паранойя

Нажаль Дах їде у закарпатців

6
666

Краще раскажіть хто з місцевих від неї кошти за "картинку" отримав...

М
Михайло

А в Чинадієві слухи розпускав у себе в ресторані "У Мухомора" закликав їх прятатися бо ловлять усіх чоловіків депутат селищної ради Турянчик Петро з Мануйлик Віктором. Це до відома СБУ якщо читають коментарі, мій батько у нього пив пиво в кафе, то вони і розповсюджували ці чутки, є ще декілька людей які теж розказували що Петро Турянчик із Мануйлик Віктором лякають людей призовом на війну.

ВЗ
все зрозуміло!

От вам і відповідь на запитання : для чого все робилося і хто був організатором масового психозу щодо мобілізації на Закарпатті. Просто картинка потрібна була для рашки.

ДЧ
до Читач

3 мільйона заробітчан у гузицю укопати треба вже сьогодні, нічого ворогу будинки будувати. На заробітках в москві тепер тільки зрадники України.

К
Костя

Но була там російська журналістка...ну і шо?А і ще такі сплетньі сільські-що живе у Абу-Дабі, США ітд....я розумію треба якусь сенсацію, но не таку дурнецю. А якщо она отдихала на Закарпатті?

З
закарпатцьови

Може тебе бы сьме у дакого пумiняли на даякого другого барана?

З
Закарпатець

Заарештувати суку і обміняти на незаконно ув*язнену льотчицю Савченко

О
Оросвейг

Нич им ся не порозумів.... Як то журналісти когось затримали (у нас журналісти уже затримують?) За шо її затримали, шо она недоброє зробила ? Може она паскуда у життьови, айбо паскуд у нас много, і затримувати аби кого аби як - не дуже добре. В-общем стаття якась мутна. Ану попробуйье у Абі-Дабі уйти на улицю із хрестиком на шиї - посадять. Причому то ни у кого ні в америці ні в Європі вопроси не викликає. То така демократія. Ми, я так розумію, тоже ідеме до такої демократії.

Р
Реаліст

В чому склад злочину? У нас вільний доступ до інформації.

Ч
Читач

І? Ну виявили і? Ви так дограєтесь, що наших журналістів у РФ почнуть вязати. А потім ще 3 мільйона заробітчан у гузицю укопкають. От тоді буде 2-й Майдан, який знесе все і всіх на своєму шляху...

А0
агент 007

" В Ракошині журналісти виявили Р О С І Й С К У !!!!!!журналістку.за її словами живе в АБУ-ДАБІ !!!, має громадянство США, народилася в Тбілісі, працює в Берліні. Мля ! Так кого то задержали ?Может она из Сомали ?

Читайте також