У Ракошині згорів будинок (ФОТО)

18
4

Про це повідомила читачка Мукачево.net сьогодні 9 серпня 2013 року.

За її словами пожежа почалась близько 16 години.

"Близько 16 год. зайнялася хата в с.Ракошині по вул.Вайди. Поки прїхала пожежна машина (о 16.40) будинок згорів повністю. Але потушити вогонь не було чим: одна машина не змогла подавати воду через брак палива, пожежні рукави порвані.

На момент займання в хаті перебували двоє дорослих людей, які спали. Прокинулися від диму і вийшли через вікно. В хаті проживають 3 осіб.

Причину загоряння з’ясовують.

Сусіди припускають, що займання могло статися від включеної в розетку електричної плити. Хоч майже цілий день не було електрики, а близько 15.30 її подали." - пише читачтка.

Коментарі

ВЗ
Вітя з городу

Я сі вам панове так скажу! у всьому винні бараболі! треба було вчасно зібрати і проблем би не було!!! а так парадички лише зібрали, а будинок у вуйка згорів! соромно має бути!

Е
Еколог

міліцішто ти галімий лох

М
Міліцішта

Есе Чубірка робота!!!! Балого, де заява Генеральному прокурору??????

N
narod

і всьо так у нас в "незалежній" україні робиться!!! в пожарників нема бензина і машин, скора помощь приїжає без медикаментів, міліція не занимаєся своїми обовязками бо їх постояно "реформують"!!! одні наші депутати то в отпуску гуляють на мальдівах, їздять на шикарних машинах яких у них по 2-3, всіх родичів тягнуть до корита шоб урвати побільше і всьо за наш з вами рахунок!!! шоб вони вже подавилися колись тими грошима!!! або наш народ їх або вони нас!!!

Читайте також