У Рівіса працюватиме новий помічник – Іванчо

11
10

Новим помічником заступника голови ОДА відділу забезпечення діяльності керівництва управління персоналу та забезпечення діяльності керівництва апарату стане Робер Іванчо.

Наразі в голови ОДА є лише один заступник – Михайло Рівіс. Претендент на посаду почав проходження процедури спецперевірки згідно вимог закону «Про очищення влади».

На сайті ОДА розміщена й декларація Іванча. Згідно документу у 2013 році працював директором приватного підприємства, заробив майже 84 тисячі гривень, дружина – майже півмільйона. У власності будинок площею 182 метри квадратних, квартира площею 56 метрів квадратних. Їздить на автомобілі «Шкода Рапід», придбаній у 2013 році.

Мукачево.Net

Коментарі

Н
небайдужий

Адміне, дайте краще фото! На фоні з"їзду Партії Регіонів він краще виглядає )))

П
почитач

Позерайте, який файний фатьов http://postimg.org/image/3mjsybn97/

1
123

П...ц начальник,ліпшого неє

І
іван

в принципі рівіс від нього далеко не втік, обоє за гроші готові матір продати, тож як кажуть: яке йшло таке і здибало.

М
Мент

Бувший мент-вигнали.Регіонал-вигнали.Дирекутор страхової-српалили му авто.Директор Льодового палацу-подивіться зо побудував. Аферист вищого гатунку. Алкоголік. Да, з такими кадрами ми далеко підемо!

КК
колишній колега

Один місяць і двадцять днів у 2013 році виконував обов'язки начальника Інспекції з питань захисту прав споживачів у Закарпатській області. Перша його фраза була - "Я від Регіонів тут призначений". Аферист.Вигнали з тріском.

С
слава

таких аферістів і безбашених треба при всіх владах.

З
закарпутець

Роберт колишній регіонал.Невже знову буде при владі.Люструвати його потрібно

П
пп

Уже єден зимній палац спорту у мукачеві робіко построів типир построіть у області ...губернатор навірно ушиток закарпатський народ за дурнів має.

М
мукачівець

понтоватися любить Робіко, ще го не призначили, а вже за нього пишут.

Читайте також