У Рівіса встановили міністерські зарплати підлеглим (ОНОВЛЕНО)

8
19

Понад 836 тисяч гривень витратила Закарпатська обласна рада на заробітну плату працівникам виконавчого апарату лише у липні місяці. Такі дані наша редакція отримала у відповідь на інформаційний запит.

Середня заробітна плата працівника ради у липні становила понад 19 тисяч гривень. При цьому зарплата голови обласної ради Михайла Рівіса у липні становила майже 24 тисяч гривень. На утримання керівництва ради у липні виділено майже 140 тисяч гривень.

Набагато більше отримують підлеглі Рівіса – начальники управлінь та їхні заступники. Так, більше 40 тисяч отримали начальник управління правового забезпечення, роботи зі зверненням громадян (44 тис.), заступник начальника управління з питань організаційного забезпечення депутатської діяльності (44 тис.), начальник управління документального забезпечення (42 тис.), начальник управління з питань забезпечення повноважень щодо управління об’єктами спільної власності (44 тис.).

Головні спеціалісти виконавчого апарату ради  отримують від 7,7 тис. до 24 тисяч.  Консультанти отримують з бюджету майже по 25 тисяч гривень зарплати.

Додаємо таблицю із зарплатами.

ВАЖЛИВО: варто зауважити, що йдеться не тільки про заробітну платню, а й про виплати "відпускних", премій, доплат за ранг і так далі. Працівнки Закарпатської облради зауважили у відповідь на появу цього матеріалу, що на липень припадає найбільша кількість додаткових виплат, що начебто "спотворює" типову платню посадовців. Відтак, наша редакція планує зробити ще кілька запитів по інших місяцях. 

Коментарі

Ю
ю

Інтересно, чи зможуть з першого разу ті "начальники" назви своїх відділів правильно і повністю назвати?

М
Мукачівець

Зарплати у райради Мукачівського району зазвідайте !

В
василь

та най тоті гроші на дохторів усі потратять. нероби вонячі

К
Квартирант

Нормальна гідна зарплата. Я, на жаль, такої не маю. :-) А українська жаба - то велика невмируща худоба. Нема що чудуватися... У радах завжди були такі зарплати, а от адміністрації - не дуже жирують... Діло пишуть коментатори - поцікавтесь в інших містах та органах, наприклад, в прокуратурі, міліції або в судах. А ще б не завадило для порівняння - у сільських радах, школах, лікарнях та амбулаторіях. Ото почнеться обговорення...

М
Микола

До Бандерівець - 20.09.2017 08:32 Менше отримують прості майданні скакуни, а ті, за кого вони скачуть, мають набагато більше.

Б
Бухгалтер

Правду мав. Чим просити відкати та й грішити чоловік взяв нормальну (для його посади) зарплату та й за челядь не забув. Кажіть, ліпше було йому зробити тендер на 2 лимона і забрати собі 1,5 лимона бюджетних коштів? Фіглі-фіглями, а насправді ко у бухгалтерії не розумієся не читайте такі дурні безграмотні статті. Закрий сторінку і спокійно дихай. Нико от тебе гроші не забрав. Просто новостні сайти хочуть аби всі всім завідували, судили чи когось боялися. Така політика всіх новостних сайтів. Ти калим задекрарував у податковій? Нєт? А чого? 50 процентів з вас копійку у податкову не дали і я разом з вами. Бачимо скалку у оці Рівіса, може подивимося у зеркало нашої душі. З Богом.

В
Вася

Нехіло прес-служба Рівіса в місяць обходиться в 30 штук платникам податків.

АД
а дальше пишіть

про ОДА, Рада то фігня їх обирали, а дублюючі функції працівників ОДА і зарплати набагато вищі, і пенсії держслужби, і якщо розібратися нашо вони потрібні, ніхто не знае.Треба би когось із них скоротити.

0
09:55

Є така пословиця,ситий голонного ни рузуміє.3200 мінімальна,на руки 2600.Ися чилядь нигда ни пойме,як жити за 2600.Но та який у них стимул штось ізміньовати,коли они забизпечені ліпше вояк на фронті.Много закарпатців пройшли бойові дії,їх треба класти на посади,А ни натягне вишиванку нася,тай каже воякам,громадянська война.

ПВ
По всіх

містах районних центрів дайте інформацію. Будьласка.

П
паромщик

а яка зарплата у киівських депутатів які голосують за антинародні закони

*
***

ЛЮДИ ДОБРІ, ЛІТНІ МІСЯЦІ МІСТЯТЬ ВІДПУСКНІ ,ОЗДОРОВЧІ

Ж
Женя

Начальник відділу пресс-служби - 21 569 грн. Непогано так, а ви платіть податки, платіть... бисьте уздихали як послідні пси...

О
Ольга

Зробіть запит в Ужгородську міську раду.От там зарплати.У Рівіса порівняно з ними слабовато.

3
333

РІВІС їсть мясо, я рис, Петро капусту но в середньому ми їмо голубці, так і із цими зарплатами.

P
pfr

Сумніваюся, що всі ці рівіси кричали на Майдані, це люди з минулого, з часів бандровських-волощуків-устичів, каста постбільшовицьких чиновників, які звикли брехати, ліс рубати та ганяти через кордон шо попало, і яких ми ніяк не наважуємося позбутися...

К
Коля

У нас не так? Водій маршрутки 10000 а лікар 3200-6000 грн. маразм !

Y
Yyy

То так практично у всіх радах, вони самі собі господарі. Люди за копійки працюють, підприємці останні резрви витягують аби кризу пережити, а панчуки жирують. Але вони цього заслужили, не пусто вони на Майдані кричали, тепер дивіденти збирають

Б
Бандерівець

В Києві в міністерствах менше отримують

Читайте також