У с. Біла Церква гральних автоматів не буде

6
0

вирішили депутати сільської ради

Проблеми, пов’язані із гральним бізнесом, викликають велику суспільну стурбованість. Адже найбільш негативно вони позначаються на долі молоді, особливо підлітків, дітей.



На одній із попередніх сесій обласної ради депутати прийняли рішення «Про впорядкування грального бізнесу в Закарпатській області». Ним, зокрема, передбачено, що гральні заклади, не повинні розміщуватися ближче ніж за 2000 метрів від територій дитячих дошкільних закладів, середніх загальноосвітніх шкіл, закладів охорони здоров’я, культури та культових споруд.



Жителі Закарпаття схвально сприйняли таку позицію своїх обранців.



Зокрема, депутати Білоцерківської сільської ради Рахівського району на позачерговій сесії, яка відбулася 20 листопада цього року, керуючись рішенням сесії облради, взагалі заборонили розміщення гральних закладів на території свого рідного села. Це пояснюється і тим, що можливості розміщувати ці заклади за 2000 метрів від закладів освіти, культури, охорони здоров’я та культових споруд просто немає. Контроль за виконанням даного рішення депутати доручили комісії з соціально-культурних питань, яку очолює М. М Ціпле.




Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також