У Санкт-Петербурзі у розважальному закладі вбили угорця із Закарпаття (ФОТО)

8
11

Тіло невідомого чоловіка було знайдено на вулиці Санкт-Петербурга вранці 16 cерпня. Згодом стала відома особа загиблого, тіло якого виявлено в кварталі на перетині вулиць Думській і Ломоносова.

За інформацією АН "Оперативне прикриття», труп 24-річного громадянина України, жителя Закарпатської області, угорця за національністю, був виявлений 16 серпня в 3:45 по вулиці Ломоносова біля будинку №2.

На голові загиблого були гематоми. Як повідомили в ГУ МВС Санкт-Петербурга, за попередніми даними, смерть сталася внаслідок конфлікту в розважальному закладі.

Труп направлено в морг для встановлення причини смерті.

Mukachevo.net

Коментарі

К
косину

ты гонишь..КАК МОГЛИ РУССКИЕ НЕ ЛЮБИТЬ УКРАИНЦЕВ, КОГДА В РФ ПРОЖИВАЕТ ОКОЛО 15 МЛН ХОХЛОВ( Т.Е ВЫХОДЦЕВ ИЗ УКРАИНЫ С РУССКИМИ ПАСПОРТАМИ) ВСЯ ЭТА БОДЯГА ПРОИЗОШЛА ЗА ПОСЛЕДНИЕ 1,5 ГОДА...КОГДА ЖИДВО ПРОАМРИКАНСКОЕ ДОСКАКАЛО ДО ВЛАСТИ...НА УКРАИНЕ.

Х
ххх

Фонтанка.ру там шось нич не пишуть сьои хрені,то пітерський сайт.

Х
ххх

Шо кіпішуете,там же написано,тіло невідомого....а іщи мадяра,ба удкіть туйки знавуть шо то бов мадяр,а фамілію не написали!!! Туфта се усьо шо пишуть,се лем оби ми ся більше ненавіділи.файно файно робите.

С
Слід

Єврогеймайдаун призвів до міжнаціональних конфліктів, насамперед - міжслов"янської ворожнечі.

І
Іван

Нах ви туй женете? Вон буквально на днях у шаяні "цивілізований європеєць" з Києва вбив охоронця. Такшо маскалі такі же "нелюди" як і українці.

К
Косин

Да русские никогда особо и не любили украинцев, всегда было вот это хохлы, салоеды... да, ты мог стать типа своим "хохлом", если говорил по-русски и во всем соглашался с ними. Такая наигранная любовь, неискренняя.

Ц
циган

то что гейвропа с ковбойщиной х.. ложила на Украину..и никогда не поможет-это еще пол беды ..и это можно пережить... но то что россияне стали ненавидеть украинцев-это уже беда.

M
magyar

zaporozsec--RESPEKT

ДЗ
ДО ЗОЛТАНА

А ТИ НЕ ЦИГАН

З
Запорожець

Яка різниця циган, українець, єврей, молдованин чи мадьяр, якщо вони громадяни України?!

ЗГ
Золтан Говат

Він циганин, а не мадяр

Читайте також