У селі Пушкіно на Закарпатті закривають поштове відділення, пенсіонери обурені

1184
1

Сьогодні, у селі Пушкіно, (Міжлісне), пенсіонери вийшли на мітинг аби висловити своє невдоволення щодо рішення закрити єдине найближче поштове відділення.

Як розповіла Mukachevo.net голова села Ганна Кут, про закриття відділення вони дізналися безпосередньо від самих працівників пошти. Така вказівка поступила начебто з Києва…

Причиною закриття називають нерентабельність відділення. Натомість, «зверху» пропонують аби певними днями у село заїжджало поштове авто, водій буде чекати у центрі на селян, які отримуватимуть пенсію, посилки чи листи.

Таке рішення дуже обурило як самих жителів, так і голову села, адже у настеленому пункті багато пенсіонерів, які не можуть ходити самостійно за пенсією.

«Раніше наша поштарка носила пенсію та листи людям додому, ще й мала можливість продавати продукти пенсіонерам. Або сірники, або ж печиво. Це було зручно як їй, так і людям», - зазначає Ганна Кут.

Сьогодні люди спробували заблокувати автомобіль, який мав забрати посилки з відділення та відвести в районне, Іршаву.

«Я вже дзвонила в Закарпатську ОВА, там сказали, що спробують подзвонити начальнику обласного відділення пошти та передзвонять мені, але досі ніхто не зв’язувався», - каже пані Ганна.

 Дивіться також:

Верховна Рада перейменує 4 села на Закарпатті, зокрема — Пушкіно

Коментарі

Д
демократ

голова отг має взяти все у свої руки. Домовитися з керівництвом пошти ( обласним) і вияснити, скільки треба, щоб пошта стала не збитковою мінімум. Наприклад, оплачувати комуналку.

Читайте також