У селі під Мукачевом все-таки зафіксували випадок африканської чуми свиней (ФОТО)

6
10

У Нижньому Коропці на Мукачівщині готуються до ліквідації поголів'я свиней через смерть тварин від африканської чуми.

А на місці забезпечено постійне перебування партульної машини, яка моніторить загальну ситуацію у селі, інформують у Мукачівська РДА.

За інформацією посадовців, вчора до Держпродспоживслужби району свернувся місцевий житель села Нижній Коропець і попросив перевірити на наявність африканської чуми у двох його свиней, які раптово померли. 

Після лабораторних досліджень було підтверджено наявність захворювання. Останки свиней були продизенфікавані та захоронені. 

Для оперативноо вирішення проблеми було зібрано спеціальну нараду з представників влади та компетентних органів, яку очолив голова надзвичайної протиепізоотичної комісії в Закарпатській області Віктор Мікулін.


Нагадуємо, вчора стало відомо про випадок зараження свиней на африканську чуму у селі під Мукачевом. 

Коментарі

Ж
житeлька

нeма такоі проблeми як за нeі говорять, помeрло лишe дeкілька свинeй... в сeлі всe спокійно!

4
444

Село тому громадянину буде вдячне як мінімум до кінця року і його сімї

1
111

То вже ганьба самим має бути.

Д1
До 111

Думаю вже скоро. Бо кіть нєт, та люди їм начнуть внятно пояснювати що за чим, і які наслідки.

Р
рпав

"Свернувся"? Грамотність редакторів на 5+

Н
Наталія

А де таке село знаходиться "У Нижньому Коопці на Мукачівщині" ???

Б
Бувалий

як думаєте....Путин таким не займається.....Путин тупо український Донбасс довбить, а не Растоскаю область. А на війну тратять величезне Бабло. З таким баблом любий вірус завалити мож.

Ф
ф

дайте циганам ті свині зїдять і попросять іщи . а свої казки з чумами грипами дітям розказуйте . ДОГОВОРНЯКИ ВАШІ А СХЕМИ ВСІ УЖЕ ЗНАВУТЬ ЗРОБИТЕ ЗАБОЙ СВИНЕЙ ШТУК 100 ПРОДАСТЕ ОПТОМ . А НА ПАПІРЯХ НАПИШЕТЕ ШО ХВОРІ БОЛИ І НАЙ ВАМ ДЕРЖАВА КОМПЕНСУЙЕ КОМЕРСАНТИ ШТОПАНІ.

T
T

То точняк Путин винний!

ЯД
як думаете

то Путін подсипае бацили у комбікорма?Типрь село зустане на зиму без м"яса, Но міністр антисоцполітики пан Рева впевнений що українці дуже багато їдять, більше чим німці, Типирь у Коропці будут лапати рибу, а може німці нам пришлють даякі шпикачки.

Читайте також