У селі під Мукачевом є підозра на африканську чуму свиней

9
3

В одному з дворогосподарств села Нижній Коропець Мукачівського району померла свиня, а господар звернувся до фахівців, підозрюючи зараження тварини небезпечною чумою.

Наразі, на місці працюють експерти з різних компетентних відомств, а також представники влади та правоохоронних структур. 

За словами місцевих жиетлів, у селі оголосили "Карантин" через підозру зараження тварин африканською чумою свиней. Спецзасобами обеззаражують транспортні засоби, які виїжджають із села. 

До речі, нещодавно на Закарпатті прийняли рішення про відстріл диких кабанів, через загрозу епідемії африканської чуми. 

Коментарі

ДП
Добрий пес

Немає ніякої чуми. Йде спланована акція виживання з ринку м'яса дрібних торгівців. Типу, вирощувати поголів'я на м'ясо можна, різати - ні. Здавати живих в пункти забою. Під цим приводом організували масовий відстріл кабк\анів.

Д
Даша

Ви , Маша, спочатку про "цю чуму" щось почитали, ніж коментувати. Це страшні збитки людям, державі і остаточна загибель свинарства як галузі. Тому ліквідація вогнища має бути проведена швидко і фахово.

М
Маша

Ну і комедія. ))) Спочатку перевірте всіх живих свиней на цю чуму,а потім знищуйте тварин. А хто компенсує збитки цим людям? Можливо старенька бабуся мала цю одну свиню,яку годувала за копійчину. Совісті немає.

Читайте також