У селі Пістрялово на Мукачівщині затримано фальшивомонетника (ФОТО)

11
1

74 фальшиві купюри номіналом 50 грн, нетбук марки «Asus» та кольоровий принтер «Canon» було вилучено оперативниками сектору по боротьбі з економічною злочинністю під час проведення санкціонованого обшуку у приватному будинку мешканця с.Пістрялово Мукачівського району.

В ході обшуку, розповідають оперативники, було виявлено кімнату, яку підприємливий мукачівець обладнав і здійснював в ній виготовлення сфальшованих купюр. Під час подальшого розслідування,  25-річний хлопець, у якого вилучили підроблені гроші, зізнався, що безпосередньо він причетний до їх виготовлення. А в майбутньому, пояснив підозрюваний, мав намір їх потроху збувати, однак оберігався, щоб не потрапити в поле зору правоохоронців. 

За даним фактом відкрите кримінальне провадження. Вилучені грошові купюри направлені на експертизу до науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС України в Закарпатській області, - повідомив начальник сектору державної служби боротьби  з економічною злочинністю  Мукачівського міськвідділу міліції Іван Віщак.

Відповідно до ч.1 ст.199 (Виготовлення з метою збуту або збут підроблених грошей) Кримінального кодексу України, мукачівському фальшивомонетнику загрожує досить серйозне покарання – позбавлення волі від трьох до семи років. Наразі перевіряється причетність безробітного мукачівця до збуту підроблених купюр на території м.Мукачева та району.

Коментарі

2
23

ЦІКАВО, ХТО Ж ЙОГО ЗДАВ?

Читайте також