У селі Великі Ком'яти висловили нелюбов до Путіна (ФОТО)

48
5

Житклі села також приєдналися до патріотичного флеш-мобу із розмалювання мостів у кольори стягу України.

Втім, одними жовто-синіми фарбами тут не обійшлося. Жителі також написали на перилах текст популярної "кричалки" - "Путін х..о".

Тож тепер у селі Великі Ком'яти, що на Виноградівщині, є чи не найоригінальніша інсталяція на всьому відрізку Ужгород-Сільце-Хуст-Виноградів-Ужгород.

Міст пофарбували тільки 5 липня під вечір.

 

Коментарі

М
Марианна

к 111-му.Я очень давно себе место нашла, мною не беспокойтесь, я в порядке(у меня и в Закарпатье есть место и в России).А вот вам стоит по беспокоится в нынешнее время, зомбированы вы вашим телевидением и искаженной информацией.А по поводу Крыма, уже давно вопрос решился справедливо,как пожелал народ и обратного пути нет!И кровь в Крыму не проливалась.

1
111

Напиши по нашому ЗЕМЛЯЧКО бо ми тебе не розумсієме! А свому злобному карлику передай то за крим за 200 наших хлопцю і мирних жителю за терористу яких заганять. А кіть тобв шось не любіться то росія велика і місто собі найдиш!

М
Марианна

До сих пор в России продается консервация(огурцы и т.д) в России, которые производились в Виноградове(Петрово).Т.е. русские давали местным подзараработать в сезон денег, да и что здесь на заработках очень много закарпатских это нормально.За это большое спасибо сказали Путину.Как не стыдно,земляки....((

М
макс

неоперативно працюєте! ці фотки у фейсбуці гуляють від учора

Й
йопрст

типирь що повість Жалива Гецко, на їх батьківщині на їх шефа наїхали, а може признают то памятником культури, і покладут там квітки?

Читайте також