У Севастополі розташувалося 150 військових та 4 вантажівки

11
31

Як повідомляється, на території аеропорту "Сімферополь" перебуває 4 вантажівки КамАЗ та 150 військовослужбовців.

Військові одягнені в камуфляжну форму, в каска з автоматами, а на вантажівках немає ані номерних знаків, ані прапорів. Люди говорять з яскраво вираженим російським акцентом.

На відстані приблизно 50 метрів від військовослужбовців знаходяться близько 25 осіб, які тримають прапор Чорноморського флоту.

Ніхто не коментує, навіщо там знаходяться.

Між собою військовослужбовці говорять про те, що зараз будуть "десь розміщуватися" і до ранку "щось вирішувати".

Коментарі

Т
толя

небораки так ви нич і не поняли,провбуєте топтатися по християнськів державі,ни коли не уграєте.

О
Олег

До Толян....Ви не праві бо вже почалося хто Русин чи Росіянин чи Мадяр титульний чи не титульний ітд....Нароблять ще біду галичани Свободівці та усіляки сектора що мало не покажется .ТЧерез ненависть державу не збудують такщо нічого доброго не вийде з цієї революції

М-
Москаль - Толяну

Это ты парням из "Правого сектора" и "Свободы" объясни. Думаю, они поймут. Гы-гы...

Т
толя

шахта националность не имеет значения если человек достойный.

М
Москаль

Русские тоже за суверенную Украину - такую, где не будут заправлять откровенные русофобы и враги России.

Ш
Шахта

Макаревич жидяра, отсюдова и понос:)

Т
толя

ко жив при союзови, помнить і знає рок групу, машина времени ,інтересний коментар макаревича, сайт , дуся , в пух і прах розбив гебельсівську пропаганду руських змі про майдан,ото ни брихач кобзон із терешковов.

О
Олег

А наша влада стосовно Крима не має ніякого права гавкати бо ця влада незаконна та не конституційна це факт

О
Олег

Тут мож сваритися чи має право Посія чи не має ,треба зробити референдум в Криму і все а народ скаже що треба РОсію чи Україну ось і все!

Т
толя

а бацька то за сохранність території україни,сябри білоруси справжні словяни.

М
МОСКАЛЮ

У вас між богатьма недостатками є такі які не буде сприймати жодна нормальна людина.А це ваша арогантність, ви рахуєте що ви розумніші від усіх,самі справедливі ,хочете всіх вчити як жити ,у кожному бачите ворога.Я не знаю точно ,но по моєму це вже шизофренія.Повірте Українці не тупі ,самі собі знають допомогти,Пройде час і Українці покажуть на що вони здібні.Не забувайте що Україна суверенна держава а не придаток России.

Ш
Шахта

Толя, при всем уважении, к неньке, не смеши...

Т
толя

не лев а слон в посудной лавке.

Т
толя

маскалю но нихочеме ми до вас,прогнили ви ут корупції,із прибалтики руські ни біжать у рашку.

Ш
Шахта

Это напоминает ситуацию когда шавка, притом блохастая , притом голодная , притом пока без хозяина, ибо по сути ненужна никому , ввиду своей бешености, разве что для препарирования сгодится. Эта шавка начинает гавкать в сторону льва в клетке, гавкнет-спрячется, гавкнет -спрячется... Не надоело, шановни?! Да отрезвейте вы уже наконец!!!

НП
Ненормальному пенсионеру

А что это "шабаш симоненковцев"? А в чём именно заключается русификация? А все перечисленные пороки - это некоторые издержки вашей независимости и вашего выбора на выборах. Новые будут только хуже, вы это очень скоро поймёте и опять пойдёте свергать. Только жизнь ваша от этого ещё хуже станет.

П
Пенсіонер

За все, що відбулось в Україні (вбивства, пограбування, підпали, побиття, знущання, гвалтування, нещадну експлуатацію шахтарів, поліцейські порядки, порушення Конституції, розпродаж України, розкрадений бюджет, рейдерство, шахрайство на виборах, автоаварії з участю поліцаїв, втеча хабарника, глум над державним прапором, шахрайство Київпсевдоради, підслуховування нардепів, дебілізація освіти табачником, нагорода антиукраїнських міністрів, шабаш симоненківців, русифікація, напад на журналістів, корупція, сваволя суддівства, цензура, зрив Євроінтеграції, мітингарі з залізними трубами, злочинний розгін Євромайдану, побиття студентів, журналістів…) до СУДУ – Президента (Януковича-московоязику шестірку) голову адміністрації (А.Клюєва), СБУ(О.Якименка), ГПУ(В.Пшонку), МВС(В.Захарченка) ! Отож, прийдеться відповісти перед народним Віче чи судом присяжних, а не в приватизованому суді.

М
Москаль

А когда американские сенаторы и польский карлик Качиньский по Киеву бегали - это не вмешательство?! Наши депутаты в Крым их не устраивают!

РК
Ранкова кава

Пусти свиню під стіл - вона й на стіл. Нагадує конфлікт із Тузлою. Поки Україна висловлювала ноти протесту, а Кучма говорив, що добрі сусіди так не роблять, росіяни мовчки перли зі своєю греблею ближче і ближче. "вопрос в тому шо ми нич не можемо з цим зробити((" Ми то якраз можемо не така вже безпомічна Україна як здається, просто це закінчиться купою людських жертв і серйозною кризою між державами.

М
Москаль

Американские морпехи прибыли в Киев. Официально - "для охраны посольства"? Непонятно только, чего боятся америкосы в столице "победившей революции"? А вы побольше целуйте в задницу свой "Правый сектор", там глядишь и венгергские войска в Берегово придут - для защиты своих. И опять сделать ничего не сможете. Сами же страну разваливаете, пугаете боевиками восток и юг Украины, громите памятники советским и русским деятелям, а москали опять плохие! Волошину своему - фашистскому прихвостню памятник свалИте - вот это будет подвиг! А памчятник другому фашисту - Бандере во Львове слабО свалить? Русины, мать вашу! Какие вы русины - перед бандерлогами хвосты поджали, "Слава Украине!" орёте, скоро свастику из окон вывешивать начнёте? Мой дед-украинец Львов в 1939 году брал, воевал за вас, уродов, у вы памятники его павшим товарищам сносите?! Ладно, не вы, но почему не остановили вандалов? Почему молчали? Целуйте в попу свою Гейропу! Ничего она вам не даст, скоро в Россию от голода побежите.

М
Моцкалю

Яка ще рота американських морпехов? ти ся напозирав американських бойовиків!))) ти ще повіш шо космічні кораблі із інопланетянами захватили києв. а яценюк то інопланетянин)))))) говоріть реальні речі! реально є факт військової агресії з боку росіїї в криму(танки виїзжають за межі дозволеної території)? Є! є факти шо росія вмішуєся в політичне життя в криму? (учора ж приїжжали депутати держ думи)? Є! та про шо ти мацкалю тоди говориш! вопрос в тому шо ми нич не можемо з цим зробити((

М
Москаль

А рота американских морпехов в Киеве - это ничего?

"
"123-му"

слухайте, шо ви хапатеся за факти, акцент не такий, чи такий, флот стоїть чи не стоїть там.\ Всі прекрасно бачать і розуміють шо робиться тепер у Криму. Осетинський сценарій!!!

Т
Тарас

Что-то вы украинцы все заговорили,либо с русским акцентом либо с еврейским,либо с немецким, но то что не с УКРАИНСКИМ, ЭТО ТОЧНО.

1
123-му

Черноморский флот России стоит в Севастополе уже 231 год......делайте выводы панове...

М
Москаль

А что значит "русский акцент"?! Как можно говорить по-русски "с русским акцентом"? Можно говорить по-русски с украинским акцентом, но по-русски с русским...

1
12

Кем "Як повідомляється" Кем повідомляється?? Постом вк?? Что , простите, за хуйню вы пишете?? Где ссылки, официальная информация??? К чему эти "вбросы" и "утки"??

1
123

піпец((( вапще путін страх потєряв! і шо робити? нич не зробиш з моцкалям и ся нефіг загабувати, тем боліє шо у нас армії практично нема( се буде як у 2008 році в Осетії. Вічно моцкалі шось намутять. А ще братський народ

РК
Ранкова кава

Імхо, все це рообиться для того, щоб узяти під пресинг нову українську владу. Робіть, шо ми кажемо, інакше ми вам тут влаштуємо сепаратизм. На серйозний конфлікт навряд чи підуть, надто багато шуму і неприємних наслідків для Росії, це не маленька Грузія.

РК
Ранкова кава

Роблять шо хочуть. І подивіться, природну реакцію української сторони, наприклад, підтягування наших військ російська сторона неодмінно подасть як агресію.

Т
толя

золоту орду пучить,нигонна без суєти,крыша поехала.

Читайте також