У школах Мукачева відкривають шість додаткових груп продовженого дня

7
2

Про це повідомила Мукачівська міськрада.

В школах міста буде відкрито додатково шість груп продовженого дня. Така необхідність назріла у зв’язку із збільшенням кількості учнів – з 10201 минулоріч до 10393 цього навчального року.

«Зважаючи на клопотання адміністрацій навчальних закладів, представників батьківських комітетів, пропонується додатково ввести групи у ЗОШ №2, СШ №4, НВК №6, НВК №11, СШ №16, НВК «Гармонія». Кількість груп буде збільшено з 73 до 79», - повідомив перший заступник Мукачівського міського голови Ростислав Федів.

 

Коментарі

НС
най ся валять....

...подяковати м забув што кормлять діти...но кіть дітвак рано проспав с такими групами то їсть первий раз у 14.00 києва!...се дако думать?...ко з язвов на вас робити буде пак пани газди вариша та й життя...асфальт нас спасе а больниця не гумійова...дякуєме)

С7
се 79 вчительок на ставці

ци пув...прийде дітвак убдертий замащений уроки не пороблені і сидить до пувночи з матірьов котра на 3х роботах ся накрутила.... у школах мукачева ниє газди...і платять їм копійки бо робити нико не хоче...ті ко має серце дітвака вчити у педуху не попав...так Богонько побив тупу нищу націю...

Читайте також