У школах Мукачева встановлять 159 камер відеоспостереження

5
6

З такими пропозиціями – облаштувати системи зверталися як і представники батьківських комітетів, так і адміністрації шкіл, - повідомив перший заступник міського голови Ростислав Федів .

Як повідомила Мукачівська міська рада, з початку навчального року в школах міста вже працюють охоронні систем відеоспостереження.

Загалом місто придбало 159 відеокамер. Їх вже встановлювали у навчальних закладах. Всі вони будуть під’єднані до загальноміської системи відеоспостереження.

В кожній школі встановлено від 5 до 12 відеокамер.

Коментарі

Б
батьки

але і у туалетах,щоб не дай бог наркоту не силовали дітям! бо іменно там дітям продають дурь пробувати

G
geyzo

Камери на 5-6 точках - вулиця двір, вїзд, вхід в школу... ну може ще задній двір. діти "невідомо чим" будуть займатися в інших містах школи де немає камер... вважаю що камери треба але ще питання скільки на них витратили. Дайте на розгляд народу скільки пішло грошей... краще би витратили ці гроші на позашкільну освіту, гуртки, додаткові заняття... на якісь спортивні майданчики...

КВ
Ковтун Василь Дмитрович

То дуже правильне рішення .Тому шо на перервах невідомо чим займаються ,скільки таких випадків шо у менших вимагають гроші ,мобілки .

І
Іван

Нехай в садках теж встановлять і дадуть доступ з інтернету аби батьки могли бачити своїх дітей і контролювати виховательок.

1
123

Правильно , що встановлюють. А не розуміють цього ті, у кого немає дітей або кому байдуже до дітей

M
Mукачевець

?Нащо? Головне щоб вчителі працювали а на додаткових лише викладалися Тепло в школах і Їжа яку дають по школах не ставити галочку що дали а нормальну хотя не таку як у школі 5 це спискагрошей За чим спостерігати не розумію?

Читайте також