У SIDATA з'явилась оренда виділених серверів із GPU

18
0

У цій публікації поговоримо про новинку виділених серверів від SIDATA - виділені сервери з GPU (відеокарта). Тарифи на оренду сервера з GPU і звичайних віртуальних серверів."

Один із провідних провайдерів з IT-інфраструктури - SIDATA, запустили послугу оренди серверів в Україні, у портфелі послуг також є сервери з GPU, що набирають популярності.

SIDATA пропонує оренду віртуальних і виділених серверів як у Європі, так і в США. В наявності присутні як віртуальні сервери для малого та середнього бізнесу, так і виділені сервери для більш серйозних завдань.

Компанія пропонує безкоштовний тестовий період протягом 5 днів, всі сервери в Європі та США можуть бути строго оптимізовані під завдання клієнта, повністю налаштовані та готові до роботи за 15 хвилин, це можуть бути системи ERP, CRM або BAS системи будь-якого рівня, з базовим налаштуванням та підтримкою, також сервери відмінно підійдуть для розміщення 1С в хмарі.

Також присутні високопродуктивні масштабовані виділені сервери для середнього та великого бізнесу з чудовим співвідношенням ціни та якості, з розташуванням у Німеччині, Фінляндії, Франції, Нідерландах і США.

Максимальна продуктивність серверів забезпечується збалансованими серверами, зібраними на новітньому обладнанні з каналом в 1 Гбіт. Усі сервери оснащені операційною системою Linux з дистрибутивами Debian, Ubuntu, CentOS або Windows Server за вибором клієнта, з можливістю додаткового встановлення бажаного ПЗ.

Усі сервери SIDATA захищені від DDoS атак, а також надається можливість додаткового захисту, який обговорюється індивідуально.

Для нових клієнтів діє знижка 20% на всі сервери VPS до кінця місяця за промокодом "NEW20"!

Тарифи на віртуальні сервери VPS SIDATA

У тарифах на віртуальні сервери VPS присутні версії серверів, як на основі операційної системи Linux, так і на операційній системі Windows Server. Також до вибору доступні віртуальні сервери на базі Intel або AMD Razen.

Тарифи на віртуальні сервери на основі Intel

Тарифи на виділені сервери DEDICATED SIDATA

Виділені сервери можна вибрати як на основі процесорів Intel, так і на основі процесора Razen від AMD. Усе залежить від ваших уподобань і завдань.

Тарифи на виділені сервери на основі Intel

Тарифи на виділені сервери DEDICATED з GPU

Виділені сервери підвищеної продуктивності можуть орендуватися з наявністю GPU, наприклад для організації ігрових серверів.

Виділений сервер із GPU являє собою один із найпотужніших варіантів оренди сервера. Його перевага полягає в тому, що користувачеві не потрібно ділитися ресурсами з іншими. Це особливо важливо, оскільки виділені GPU-сервери з відеокартами використовуються для виконання різних завдань і роботи в режимі багатозадачності, що вимагають великих обчислювальних потужностей і здатності обробляти одночасно велику кількість запитів.

Використання GPU графічного процесора є оптимальним для сучасних додатків, що працюють у режимі багатозадачності, оскільки це значно прискорює обробку складних обчислень.

Які переваги замовлення оренди серверів у SIDATA?

SIDATA пропонує готові віртуальні сервери в Європі на базі VPS/VDS, які користуються попитом у малого та середнього бізнесу. Ось кілька переваг замовлення оренди віртуального сервера у SIDATA:

  1. Масштабованість: Ви отримуєте максимальні можливості для масштабованості. Якщо ваш проєкт показує різке зростання і ресурсів стає недостатньо, ви можете замовити додаткову оперативку або процесорний час або перейти на інший тарифний план в особистому кабінеті всього в кілька кліків.
  2. Незалежність від сусідів: На одному фізичному сервері розташовується кілька віртуальних VPS, проте вони повністю ізольовані один від одного і не перетинаються в роботі та не крадуть один в одного ресурси. Кожному клієнту надається певна кількість обчислювальних потужностей, і "перетягування каната" виключено.
  3. Немає витрат на обслуговування: Ви не залежите від сисадміна і не платите йому зарплату. Вводити в штат таких співробітників недоцільно, якщо тільки у вас немає великої корпорації. Ви готові самостійно розбиратися у всіх технічних тонкощах обслуговування серверів і мережі? Якщо ні, обирайте VPS-сервер: фахівці техпідтримки завжди на зв'язку і готові оперативно вирішити будь-яку проблему з сервісом без додаткової оплати.
  4. Гарантія 99.9% uptime: SIDATA докладає всіх зусиль, щоб забезпечити своїх клієнтів надійними рішеннями. Мета компанії - забезпечити безвідмовну роботу сервісів на 99,9% uptime. Якщо компанія порушить свої обіцянки з якихось причин, то наступного місяця надасть 50% знижки на оплату послуг як компенсацію.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також