У Сільці п'яний прапорщик з Мукачева на 99-ці влаштував ДТП

2
8

Пригода сталася у суботу, 8 серпня. За її наслідком правоохоронця відсторони від виконання обов'язків, а після розслідування йому загрожує звільнення.

Як інформують у обласній міліції, близько 23-ї години суботи, 8 серпня в с.Сільце зіткнулися два автомобілі: «ВАЗ-21099» та «Рено Трафік». За кермом першої машини перебував 41-річний прапорщик міліції з Мукачівського міськвідділу, який повертався додому після чергування. Він і став винуватцем автопригоди.

Виїхавши на смугу зустрічного руху, водій «99-ки» зіткнувся із зустрічним мікроавтобусом «Рено», за кермом якого перебував 21-річний житель Іршави.

Внаслідок ДТП водій мікроавтобуса каретою швидкої допопомоги був доставлений до Іршавської ЦРЛ. Водій легковика тілесних ушкоджень не отримав.

За зовнішніми ознаками, водій-міліціонер перебував у стані алкогольного сп′яніння, однак від медичного освідчення він відмовився. Натомість водій «Рено» здав кров на пробу вмісту алкоголю.

Як стало відомо, опісля й сам водій-правоохоронець теж здав кров на аналіз. Від його результату й залежатиме, чи служитиме він в органах внутрішніх справ.

Коментарі

M
mukachevo

Коли на службу заступає то лиш п’яного по городу шукає, щоб зміна даром непройшла, а сам заливається і катається. Звільнити по статті, та забрати права на 10 років. Ганьба таким міліцонерам.

Г
ганьба

А чого священник мовчить який людей зібрав? Чи і він грощі взяв, чи якась домовленість з Балажкою? Як священник буде після цього людям в очі дивитися? Якщо бачить що вона бреше в суді, і що хоче обрихати других, та кажуть що люди самі вині, а тобто і сам священник який вів людей! Невже всі куплені?

ДК
до К

Не "срати", а добиватись Правди! А продажним свідкам (як і Балажам,суддям,адвокатам) хай ті гроші підуть на ліки.

К
К

Люди ви Лохи забудьте про Балажку!!! Не подобається Балажка, зупини на вулиці та вмаж їй хватить в коментарях срати!!! Ви хоть розумієте який в неї адвокат? Ви хоть знаєте що свідків нема? Ой ви не знали що свідків нема!?:) Всі дістали кругленьку суму грошей, є так званні "свої" свідки які свідчать проти Балажки але це такий маневр потім все нормалізується. Є троє осіб які відмовилися брати гроші, але вони не вліяють на погоду. Самі люди продалися за гроші, так що не треба срати!

В
Варош

А чию кров "згодом" здав на аналіз міліцішта ?

ДЧ
До читача

би не плодився? 41-річний... боюсь вже пізно.

ДЧ
до читача

А що тоді Балажці треба зробити, за тощо буха вбила людей та багато травмувала?

Ч
Читач

Серпом по яйцям би сука не плодився!

Читайте також