У с.Кольчино під Мукачевом у людей – повні двори криги (ВІДЕОФАКТ)

15
13

Їх принесло сьогодні з самого ранку і протягом дня великими потоками води з річки Визниця, в якій у районі кленовецького мосту утворився затор із льодяних брил.

Таким чином вулиці села перетворилися на русла річки, яким людям принесло брили льоду прямісінько у двір або під ворота.

Кадри відзняв Віталій Мещеряков.

Коментарі

ГД
Ганін дідо

Баба Ганя,люди ся засумували за читавов зимов

БГ
Баба Ганя

Дата відео нікого не смущає?

Є
Єва

Висновки -це зайве ,а про ліси безглуздо говорити .Це жах і стрес прожитого .Але це стехія природи на яку ніхто не чекав....

О
Олександр

Добре коментувати такі речі сидячи дома на дивані, і вам іще дуже пощастило, що це не вас та ваші домівки розмило стихією. Чомусь ви робите значущі висновки , дивлячись на зображення 10*15 см, побачити б вас на самому місці події... На рахунок кари божої - на цьому відео батько трьох дітей, а живуть вони за 100 м від церкви, в яку і ходять на службу майже кожний день. бо є у церковній 20-ці... Алу Бог великий, бачить і чує кожного з нас...

Б
Барва

То не лiси виноватi,що рубають,а наша влада Закарпатська,та сiльскi та мiськi голови за то,що дороги не розчищенi,а э частково i провина людей, тому що тодi снiг не прибирав бiля свох помешкань,а тепер що вам заважае прибрати,бо то вода стоiть бiля вашого ж помешкання,бо пока нiхто замiсть вас це не зробить, завжди починайте з себе!

W
winkelschleifer

Соньkо, сама поняла што'сь написала?

П
Просто

А до чого тут ліс?Це ж льодохід,зробився затор під мостом і в наслідок цього вода вилилася з річки...Зрозуміло коли повінь,великі зливи,ліс не утримує вологу тому,що його вирубали,а тут інша ситуація.А у вас щоб не стало,все із-за того що ліс порубали...ПС(я не лісник і сам би м їх забив за вирубаний ліс).

Р
робот

до коментаторів , так і хочеться сказати словами великого рюського дипломата : дипилы плять (с)

A
Anonimno

Ліс повально рубати не можна... Руйнується екосистема...

Х
Хуст

Очевидно що це Божа кара за всі злодіяння свідомих закарпатців

КВ
Кобака Василь

Ще рубайте ліс? Тоди не викладуєте як рубаєте а продаєте? Лем коли біда ! Тепер будете уліті лед продавати

Б
Буркуш

А ви на шось інше розраховували? Наівні дурні

С
София

Как смотреть в завтрашний день сегодня, если ты не только лишь все

Читайте також