У Словаччині некерований локомотив рушив без машиніста — зупинили його за 17 кілометрів

34
0

На залізниці у словацькому місті Спішська Нова Вес ввечері стався стихійний рух локомотива, який встиг зупинитися лише за 17 кілометрів, біля Маркушовців.

Через надзвичайну подію рух залізниці на ділянці Спішська Нова Вес – Маркушовце – Спішські Влахи було припинено на годину. Кілька поїздів затримали.

«Локомотив міг їхати зі швидкістю 60 кілометрів на годину. Він пройшов ділянку протяжністю 17 кілометрів. На щастя, обійшлося без зіткнення, оскільки співробітники ZSSK зреагували оперативно», – розповіли у прес-службі ZSSK (Словацької залізниці).

За даними залізниці, звільнений локомотив належав вантажоперевізнику LRL - Lokorail. Щоб його зупинити, у Маркушовце встановили аварійний гальмувальник, але він не зупинив потяг. Додаткові спецзасоби були розміщені також у напрямку Спішських Влахів, де локомотив нарешті зупинився.

Пошкодження, спричинені самовільним рухом локомотива, є предметом розслідування. Щоб забрати транспортний засіб, направили локомотив вантажної залізничної компанії зі Спішської Нової Весі.

Нагадаємо, що у 2022 році "безпілотний" вантажний потяг з Кошице прорвався через кордон в Угорщину, здолавши 25 км.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також