У Словаччині під час стрілянини поранили прем'єра Роберта Фіцо

2502
0

В прем'єра Словаччини Роберта Фіцо стріляли після засідання уряду. Його доставили в лікарню.

Премʼєра Словаччини Роберта Фіцо поранили внаслідок стрілянини після засідання уряду в місті Гандлова, Трнавський край. Нападника затримали, передає Associated Press з посиланням на телеканал TA3.

Про поранення прем'єр-міністра Словаччини Роберта Фіцо підтвердили у МВС країни. Роберта Фіцо доставлено в лікарню гелікоптером.

"Станом на зараз його перевозять гелікоптером до Банської Бистриці, оскільки дорога до Братислави зайняла б занадто багато часу, враховуючи необхідність невідкладного втручання. Найближчі кілька годин все вирішать", — йдеться в повідомленні на офіційній сторінці Роберта Фіцо у Facebook.

Журналіст видання Denníka N, який був свідком події, зазначає, що після засідання уряду в Будинку культури премʼєр Фіцо вийшов до місцевих жителів — після цього пролунало кілька пострілів. Після них Фіцо впав на землю.

Словацький приватний телеканал Joj і портал Dennik N стверджують, що у прем'єр-міністра Словаччини Роберта Фіцо стріляв 71-річний чоловік із міста Левіце на заході країни. За даними ЗМІ, він стріляв з "короткоствольної рушниці, яка перебувала у нього на законних підставах"

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також