У Словаччині заарештовано громадянина України за контрабанду

10
0

10 тисяч блоків сигарет

У Собранецькому окрузі Словаччини працівники словацької митної кримінальної служби заарештували громадянина України, який перевозив 10 тисяч блоків контрабандних сигарет з українськими акцизними марками. Про це повідомила представниця канцелярії генерального директора Митної дирекції Словацької Республіки Мартіна Керекова, передає власний кореспондент УКРІНФОРМу.

Сигарети були виявлені у спеціально переобладнаному для перевезення контрабанди транспортному засобі, яким керував 30-річний громадянин України Юрій Г. Митники при огляді транспортного засобу, вантажний відсік якого був порожній, звернули увагу на його конструкцію навісу з опуклим півметровим дахом. За допомогою спеціального пристрою сканування всю частину незвичної конструкції автомобіля було детально перевірено. Саме у цій опуклій площині даху й виявлено понад два мільйони сигарет (10 тисяч блоків) Classic з українськими акцизними марками, що були приховані від митного контролю. Розмір нарахованого на контрабанду мита становить понад 7,5 млн словацьких крон (221 тис. 260 євро).

За здійснення контрабанди з метою уникнення від сплати податків Михаловецькою окружною поліцією на громадянина України Юрія Г., якого заарештовано, відкрито кримінальну справу.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також