У Словаччині жінка-іноземка трагічно загинула після зустрічі з ведмедем

56
3

У п'ятницю 15 березня до словацької поліції надійшов виклик із повідомленням про те, що двох людей переслідували ведмідь у гірському масиві в регіоні міста Ліптов.

"На місце події ми негайно направили патрульних та вжили необхідних заходів для пошуку. Також на пошуки була викликана Гірська служба порятунку. Чоловіка виявили у безпеці, а жінку без ознак життя", - повідомили в поліції.

Згодом у міністерстві екології повідомили, що 31-річна жінка з Білорусі загинула внаслідок нападу ведмедя.

«Обставини трагічної події ще з'ясовує поліція. Взаємодіють група реагування на бурого ведмедя та представники кризового штабу екології», – відповіли у відомстві.

Пара вирушила на прогулянку на гору Сіна після обіду у п'ятницю. У лісі побачили дику тварину, яка почала їх переслідувати. Чоловік та жінка під час втечі розділилися.

«31-річну білоруску знайшли без ознак життя, а судмедексперт констатував попередню причину смерті — важку травму голови, очевидно внаслідок падіння з висоти. Точну причину смерті встановить лише судово-медичний розтин", - повідомили у поліції міста Жиліни, порушено кримінальну справу за злочин ненавмисного вбивства.

Інші обставини справи - предмет розслідування.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

ФБ
Фері Бачі

Мінус посіпака

Ц
Цибуліно

А я вам сейчас пакажу от куда готовілось нападєнія

Л
Леся

То білоруска, карма.

Читайте також