У Словаччині зіткнулися автобус і пасажирський потяг: є загиблі та травмовані (ВІДЕО)

4843

Пасажирський потяг з автобусом зіткнулися ввечері 27 червня біля міста Нове Замки, що приблизно за 80 км на схід від Братислави.

Як повідомляє Aktuality, пише "Європейська правда", внаслідок зіткнення поїзда та автобуса щонайменш четверо людей загинули і п’ятеро поранені. 

Відео свідків з місця події свідчать, що після зіткнення почалася сильна пожежа. На місці триває робота рятувальників, дорога через залізничний переїзд повністю перекрита.

Президент Словаччини Петер Пеллегріні, якого новини застали на саміті у Брюсселі, вже відреагував на інцидент та висловив співчуття родинам загиблих і постраждалим. 

На місце інциденту прямують міністр внутрішніх справ та заступник начальника поліції.

Нагадаємо, на початку червня у чеському Пардубіце пасажирський експрес RegioJet "Прага - Чоп" зіткнувся із вантажним потягом. Через лобове зіткнення потягів у Чехії, загинули дві громадянки України.

Згідно з ранковим зведенням рятувальників, чотири людини загинули, ще 22 отримали поранення. Пасажирський експрес RegioJet проїхав на заборонений сигнал світлофора – це стало причиною зіткнення потягів.

Коментарі

Читайте також