У словацькій Рожняві п'яний водій автобуса замкнув пасажирів та незабаром втопився

8
2

Поїздка в автобусі з п'яним водієм у східній Словаччині у вівторок мала трагічне завершення. Як повідомляє JOJ TV, наступного дня його тіло знайшли на поверхні озера в районі Рожнява.

Поліція розслідує загибель 55-річного чоловіка та відкрила кримінальне провадження за статтею ненавмисне вбивство.

Напередодні автобус прямував з Кошице до міста Рожнява та перевозив 10 осіб. Проте пасажири помітили, що водій, ймовірно, перебував у стані алкогольного сп'яніння. Тому повідомили про це на оперативну лінію 158.

Коли сам водій дізнався про це, то залишив автобус на перехресті в селі Гай (район Кошице).

«Він забрав із собою всю виручку, грюкнув за собою дверима та пішов. Пасажирам вдалося відкрити двері та вийти з автобуса за допомогою аварійної кнопки. Ще восьмеро чекали на прибуття патрульної поліції», – розповіла речниця поліції.

Згодом поліція розшукала водія автобуса і він пройшов алкотестер. Результат був позитивний - 0,71 проміле. Поліція на місці вилучила в чоловіка водійське посвідчення, йому заборонили керувати автомобілем, а адміністративний орган вирішив підняти питання про його покарання за водіння в нетверезому стані.

У середу місцевий житель помітив людське тіло на поверхні води, коли обходив дамбу озера Палцманська Маша. Рятувальники, які прибули на допомогу, виявили тіло за три метри від стіни дамби.

Попри те, що у чоловіка не було при собі особистих документів, поліцейські за короткий час з'ясували його особу. Це був 55-річний чоловік, водій автобуса з Рожнявського району. Для встановлення точної причини смерті призначено розтин, хоча попередньо йдеться про утоплення без стороннього впливу.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

Х
Хех

І ті 8 зараз святкують?

К
Кек

Забрали у чоловіка права ліпше вмерти чим стати пішоходом)

Читайте також