У словацькій Сніні невідомі застрелили митника, який працював на КПП "Убля-Малий Березний"

21
0

У словацькому місті Сніна (Пряшівського краю) поліція виявила тіла двох молодих людей з вогнепальними пораненнями.

Однією з жертв є 30-річний Юрай, який, працював митником. Трагедією зайнявся карний розшук, кримінальну справу розслідують як умисне вбивство, - пише видання cas.sk.

Трагедія сталася в ніч з п'ятниці на суботу, а тіла виявили наступного дня. Свідки кажуть, що у квартиру увірвалися бандити і вчинили стрілянину. Поліція в квартирі, де сталося подвійне вбивство, шукала сліди до пізнього вечора суботи, а вхід у житловий будинок був оточений і охоронявся чотирма поліцейськими.

Мешканка багатоквартирного будинку, яка живе над квартирою, де сталася трагедія, розповіла про фатальну ніч. «У ніч з п'ятниці на суботу я почула сварку між чоловіками з квартири піді мною, але не бійку і не постріл. Ймовірно, в квартирі було троє людей, але ввечері один з них пішов геть», – стверджує жінка.

«Я сприймав Юрая як безпроблемного сусіда, хоча в певний період, коли він подорослішав, його поведінка трохи погіршилася, він іноді повертався додому пізно або в стані алкогольного сп’яніння. Проте в цьому не було нічого незвичайного. Він, як я знаю, закінчив технікум і працював митником, якщо не помиляюся, на прикордонному переході в Ублі», – додала сусідка.

Тим часом у неділю стало відомо ще про одну загадкову смерть у Сніні. Тіло знайшли у житловому масиві Komenskeho ввечері. Йдеться про загибель 33-річного чоловіка. Як повідомив регіональний речник Пряшівської поліції Даніель Йобанік, «йдеться про самогубство, жертвою є людина, яка мала психологічні проблеми». Тож наразі незрозуміло, чи пов’язані між собою ці трагічні випадки.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також