У Словенії собаки загризли господаря, який врятував їх від приспання

10
0

Словенець домігся звільнення трьох собак, котрі повинні були бути приспані за напад на людину. Незабаром після цього він загинув від їх укусів.

Інцидент викликав скандал в країні, повідомляє Reuters.

Чотири роки тому три Бульмастифа напали і серйозно поранили перехожого перед будинком їх господаря. Вони провели кілька років в притулку, очікуючи подальшого рішення влади, і коли одна з собак напала на служителя їх було вирішено приспати.

Проте в червні минулого року їх власникові, 52-річному лікареві, вдалося в результаті тривалого судового процесу повернути тварин, що викликало гострі дискусії по всій країні.

Як повідомляє місцева поліція, у вівторок, 2 лютого, в Любляні три собаки напали на господаря і покусали його до смерті.

Опозиційна партія відреагувала на подію, закликавши міністра сільського господарства повинен покинути свій пост, так як він не зміг запобігти звільнення собак.

Всі три собаки були вбиті після нападу.

Нагадаємо, в серпні минулого року в Макіївці вівчарка підняла шум, помітивши забрати в дім злодіїв. Їх прогнав хазяїн будинку, однак на нього перемістилася і агресія тварини. Пізніше чоловік помер від отриманих укусів.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також