У смерті байкера вбачають вину доньки депутата Закарпатської облради Василя Ковача

16
9

У цьому палко переконують знайомі загиблого та очевидці ДТП. Натомість у ДАІ запевняють, що винен саме мотоцикліст.

У понеділок, 19 березня обідньої пори на об’їзній дорозі Ужгорода неподалік від ресторану «Кілікія» сталося ДТП, в якому загинув 24-річний ужгородець.

За офіційною інформацією ДАІ, керуючи мотоциклом «Кавасакі Ніндзя» та наближаючись до перехрестя, мотоцикліст побачив авто і почав гальмувати. Не впоравшись з керуванням він впав на швидкості. Зупинився «залізний кінь», вдарившись в авто попереду – Volkswagen Touareg, лише трохи пошкодивши його. На жаль, від отриманих травм мотоцикліст загинув на місці пригоди.

Поза тим, численні свідки наполягають, що саме водій Volkswagen Touareg грубо порушив правила під час виїзду з другорядної дороги на головну та спричинив ДТП зі смертельними наслідками.

За неофіційною інформацією, за кермом джипа була донька депутата Закарпатської облради та директора «Закарпаттобленерго» Василя Ковача.

Цю інформацією не підтверджують в ДАІ, посилаючись на неможливість розголошення таких даних. Також в інспекції запевняють, що остаточну причину ДТП з’ясують експерти.

Коментарі

1
1111

Шановні,виправте вік загиблого,не 24,а 34.

.
...

Як на мене, 60% причини ДТП - суттєве перевищення швидкості мотоциклістом, 40% - неправильна оцінка безпечності виїзду водієм VW.

В
водій

Зазомбований народ! Читати вже не можу цей маразм! Ключове слово - МАЖОРИ!!!! Про шо ви пишете??? Хто винуватий??? Хтось із вас, писак і експертів, розуміє шо таке 160 км/год?? Як вона може бути винувата, при такій швидкості фуру можна незамітити, не то шо байк! Повірте, не перший рік зарульом, не раз таке було, шо потім просто перехрестився! Я не проти байкерів, але подивіться шо витворяють, прямо в місті, де ходять люди, ваші діти. Чи хтось не бачив ніколи на проспекті, по минайській байкерів на швидкості більше 100 км??? А потім мажори винуваті...

Ю
Юрій

Береженого Бог береже!!! дотримуватися правил Д.Р. треба і бути уважним на дорозі, а не "ЛІТАТИ"!!!!!!!!

Ч
Читатель

Сейчас на эту тему на телеканале "Интер" вечером показывают фильм. Там показано все стороны человеческой жизни и то, что простой смертный не имеет право стоять на одной ступеньке с мажорами. Виноватым всегда будет бедняк!!!!!!

В
Василий

Уважаемый Коваль а правила только для мотоциклистов написаны 10.1. Перед началом движения, перестраиванием и любым изменением направления движения водитель должен убедиться, что это будет безопасно и не создаст препятствий или опасности другим участникам движения. 10.2. Выезжая на дорогу из жилой зоны, дворов, мест стоянки, автозаправочных станций и других близлежащих территорий, водитель должен перед проезжей частью или тротуаром уступить дорогу пешеходам и транспортным средствам, которые двигаются по ней, а съезжая с дороги - велосипедистам и пешеходам, направление движения которых он пересекает. якщо би донька вельмишановного депутата дотримувалась хоча-би елементарних правил то цьго могло i небути!!! а так царьки правять балом!!!! а iх дiти творять што хотять!!!

К
Коваль

Тоді правильно те, що він їхав 150 км\год!!! Навіщо вдаватися в крайнощі! Можна просто на сходах впасти і переламати хребет, можна йти підсховзнутися і зламати шию. Це крайнощі!!! Переважна більшість аварій стаються через швидкість!!! І якби не ця швидкість то він би і пригальмувати встиг і просто об'їхати.

Ч
читач

до Коваль: чоловіче, якийсь у тебе дивний досвід водійський, з простих біціглів упадеш, 10 км/год, та шию си мош зламати, а ти про 80 пишеш...

К
Коваль

Ще одне видання яке хоче просто зробити з цієї новини політику. Яка може бути вина дівчини яка сиділа за кермом тієї машини, якщо він рухався зі швидкістю 160 км/год, а норма на тій ділянці є 60км/год, повірте моєму водійському досвіду, якби швидкість була навіть 80км/год, біди б не сталося. дивно що журналісти настільки низько опускаються, щоб просто підтримувати чіїсь інтереси, може адмін і не сподобається це моє судження, але правда очі коле! Чого зі смерті робити політику?!

Читайте також