У Смешка відшукали готельний бізнес на Закарпатті

10
4

Як повідомляє інтернет-видання «Страна» очільник партії «Сила і честь» зумів поза політикою обзавестися прибутковим бізнесом.

Серед усіх бізнес проектів колишній глава СБУ Ігор Смешко є кінцевим бенефіціаром ТОВ «Лагуна» на Закарпатті. Товариство спеціалізується на готельному бізнесі в області. Також генерал-полковник у відставці володіє 14-ма земельними ділянками та житловим будинком на Київщині.

На цьому статки колишнього очільника не закінчуються. Має квартиру у столиці, два недобудованих будинки в селі Музичі та особисте паркувальне місце в Києві. У дружини Смешка Юлії є земельні ділянки на Одещині та Київщині, а також квартири у Києві та Ялті.

Автомобілів у Смешка три. Із них дві машини марки Lexus (2011 та 2016 року випуску) та Nissan Almera (2008 р.в.). Ще кандидат у народні депутати має гроші на банківських рахунках і базу відпочинку – власницею якої є ї дружина.

Нагадаємо, що сестра Льовочкіна отримала повний контроль над «Закарпаттяобленерго».

Коментарі

ОМ
Очкує модерація

складіть абревіатуру (перші букви із назви) партії Смішка і всьо стане ясно і понятно

С
Сергій

Смешко не що інше, як ненажера. Він ніколи не відстоюватиме інтереси пересічних громадян України, а й надалі буде продовжувати збагачуватися. У нього, як і в інших олігархів і корупціонерів, таки риси характеру як ненажерливість і власне збагачення, залишаться на все подальше життя. Йому не місце у вищому законодавчому органі країни. Нехай генерал СБУ із немаленькою пенсією, займається бізнесом, а не рветься до великого корита. Мразь, а не чиновник.

П
петро

все не посильним трудом

Р
Русин

Такі депутати нам не потрібні!!! Не реально ці статки заробити чесним шляхом, на одну зарплату!!! Куди лізе старий корупціонер!!!????

Читайте також