У Собатині на Іршавщині взялися за поточний ремонт доріг (ФОТО)

8
3

Латають ями працівники філії «Іршавський райавтодор».

Почали працювати від населеного пункту – місця, де закінчується нова заасфальтована сільська дорога, в напрямку виїзду на центральну дорогу до Іршави. Трьома вантажівками асфальтобетону вдалося полатати вибоїни від села до середини присілку, де мешкають роми.

Ями тут неабиякої глибини та площі, а відповідно і великі затрати матеріалів. Слід наголосити, що ця дорога на балансі Служби автомобільних доріг у Закарпатській області, котра як відомо грошей на ремонти своїх об’єктів не має. Проте дозвіл на фінансування робіт отримала міськрада і з міського бюджету спрямовано 119 тисяч гривень, аби бодай трохи покращити становище дорожнього полотна, котре за останні роки перетворюється на суцільну яму.

Такий стан автошляху зачасту стає причиною створення аварійних ситуацій. Однак, зважаючи на те, що згідно законодавства на поточний ямковий ремонт однієї дороги місто не може спрямувати з бюджету більше 119 тис.грн протягом року (з ПДВ), очевидно, що із чотирьох кілометрів кількадесят метрів автошляху залишаться не відремонтованими, інформує Іршавська міськрада.

Коментарі

Ч-
Чилядник - ЗАГАТЧАНИНу

Читайте уважно, ремонт здійснювався за кошти з бюджету Іршавської міської ради. У Вас Бобика немає, то й доріг не будете мати

Г
Гарант

То лупина. Значить голову Рда скоро знімуть. Приклад --Тячівщина, Робила дороги усім назло. Голову Рда зняли в один день,навіть не подякували за працю. Вот такой скотськой відношення до людей. Слава Україні.

З
ЗАГАТЧАНИН

А КОЛИ ТОТА ДОВБАНА ВЛАДА ІРШАВСЬКА ВІЗЬМЕТЬСЯ ЗА ДОРОГИ В С.ЗАГАТТІ?????

Читайте також