У Соломонові випускатимуть сучасні Skoda Spaceback та Skoda Octavia A7

21
5

18 березня (виїзд о 9.00 від готелю «Ужгород») відбудеться виїзне засідання Ужгородського прес-клубу на завод «Єврокар» (с. Соломоново Ужгородського району), де проходитиме запуск виробництва нових моделей автомобілів Skoda Spaceback та Skoda Octavia A7 RS.

Захід відбуватиметься за участі керівників Закарпатської обласної державної адміністрації, Міністерства промислової політики України, представників компанії Skoda Auto, керівництва компанії «Єврокар» та представників Посольства Чеської республіки в Україні на чолі з Надзвичайним і повноважним Послом Чеської Республіки в Україні паном Почухом, інформує Ужгородський прес-клуб.

Прохання попередньо акредитуватися за тел/мейлом прес-клубу до кінця дня 14 березня.

Виїзд о 9.00 від готелю «Ужгород». Для журналістів передбачено транспорт.

Запрошуються представники усіх ЗМІ.

Коментарі

Д
друг

Обережно! Не дайте себе обдурити крадiю та аферисту!!! Шолтiс Юлiй Людвикович, який мешкаев Закарпатськiй областi мiстi Мукачево по вул. Берегiвськiй буд. 28, кв. 15 (тел. домашнiй 4-41-41, моб. – 0995061005) зарекомендував себе, як Людина що здатна на шахрайство, обман а також крадiжку. Дуже небезпечна людина – лицемiр, мае аморальнi задатки. Постiйно пропонуе послуги на виконання ремонтних робiт в будiвлях, спорудах та помешканнях, а потiм намагаеться обдурити, а кошти привласнити I розтринькати на свiй розсуд. Його батько Шолтiс Людвик Людвикович i мати Шолтіс Габрієлла Іванівна синка покривають та створюють йому всi умови для можливостi творити беззаконня. Попереджаю всiх на майбутне – це дуже небезпечнi, пiдступнi та лицемiрнi люди. Будьте обережнi при спiлкуваннi i особливо коли будете мати з ними якусь справу.

5
555

Автори вже декілька років пишуть статті....але й сьогодні роблять помилки

V
vik

Виправте заголовок - Соломоново, а не Солотвино

Ш
шкода

Назва матеріалу сподобалась. Автор щось курив? В Солотвині яйці мож яйця полікувати, якщо є. А з головою складніше...

ДР
До редакції

У Солотвині, чи все-таки у *Соломонові*. Виправте. Дякую.

Читайте також