У соцмережах жваво обговорюють конфлікт Віктора Балоги та Василя Петьовки

31
8

Усе почалося з інтерв’ю одного з народних депутатів Дмитру Гордону, яке вийшло в ефірі 112 каналу.

У ньому Віктор Балога розповів, чому саме вони посварилися з двоюрідним братом, зауваживши, що не подасть Василю Петьовці руку, поки той не вибачиться.

Пряма мова з 21 хвилини

Після цього інтерв’ю на одному із закарпатських сайтів з’явився коментар Василя Петьовки, в якому той заперечив слова Віктора Балоги, зауваживши, що до суду через це позиватися не збирається, але відповідати перед законом готовий.

Така відвертість з обох боків спричинила жваве обговорення в мережі. Наведемо лише кілька прикладів дискусій за участі активних блогерів соцмереж.

Дехто з них вдався до ще більшої відвертості, згадавши зокрема Василю Петьовці його законопроект про блогерів.

Коментарі

ЗО
Завидову от Завидова

Не мало обоє зробили одяло тянути один на другого не треба! Ти може і не з села но знаю шо кажу! Рахів, Тячів і гірські села мало от Петьовки получили? Даже коли Василь Васильович у ЄЦі був гроші у партію носив а Будинок Культури Вітя сказав шо нема грошей і тоди Василь Васильович за свої гроші зробив, такшо не говори дурноє!

M
Miko

До попереднього Нашим людям протягни палець-руку відірвуть.поки незробиме порядок самі(верхушку долів,пани,свати,кумове,брати,шовгорове) доти порядку не буде

З
Завидову

В тому наша велика проблема, що прівиклы не виноситы сор з хижы. Най родич буде злодіем, про це мовчимо - що люди повідять...Так не мае буты! Браты посварилися не на побуті, а на державній справі - це дві різні речи. Я знаву теж Балогу - характер у нього, як у кожного, хто займаеться ділом, не простый, але він знае що говорит і завжди людям допомогае. А вам завидовцям старший Балога мало добра зробив? Не ганьба це забувати?

З
Завидово

Знаєме у селі і єдного і другого. Старший усе був мало наглий і позволяв собі паскудно так на родиів говорити! Так не мож! Даже у самів конченів файті такого не має бути! Ганьба сміх ще й у телевізорі казати так!

Ц
Ціаній

Посварили, роз'єднали, а тепер будуть довбати уже кожного по-окремо. Вони так і не зрозуміли, їх сила була якраз в єдності.

Э
Эдуард

Посмотрел от начала и до конца интервью Виктора Ивановича. Интервью было откровенным и больше всего порадовал его горизонт мышления и здравый разсудок в суждениях. На счёт баллотироваться в президенты немного слукавил он (серые кардиналы не баллотируются на мою думку). Интервью было откровенным и очень поучительным сегодняшнему Политикуму Украины!!! Умница! Показалось что из-за сильной многовекторности влияния на Украину внешних сил старается отсидеться в Закарпатье, пока не прийдет время. Хорошо раскрыл тему “сепаратизма» на Закарпатье, сущность нынешней власти в Киеве и горизонт решения территориальных вопросов Донбаса. Поплулизма в интервью не было ни капельки. Несмотря на провокацию Гордона насчёт Путин обсуждал с Польшей деление западной Украины. Этот человек - дипломат, а не ура-патриот. Браво! Получил огромное удовольствие от выступления.

А
аграрій

корови - не блоги)))) це зачотно. звідки він знає зо таке інтернет, лиш один канал дивиться і тот м-студіо)

П
Поп

Подали думки обох , значить є об'єктивність , респект.)

Читайте також