У Спілці журналістів повідомили, що посвідчення Йовбака фейк

3
29

Про це повідомив перший секретар Національної спілки журналістів України Сергій Томіленко.

За його словами журналістське посвідчення скандального Миколи Йовбака, який засвітився у Мукачеві зі зброєю у руках в оточенні міліціонерів, є підробленими.

"За інформацією Закарпатської облорганізації НСЖУ до Спілки Миколу Йовбака не приймали і на обліку він не перебуває. Основне посвідчення члена НСЖУ має вигляд книжки, а поширюване у соцмережах фото - схоже на вкладиш до основного посвідчення (прес-карту). Водночас - вкладиш так само має завірятися печаткою облорганізації НСЖУ. Печатка ставиться на фото. А "посвідчення", яке має М.Йовбак - не завірене печаткою", - написав він на своїй сторінці в Facebook.  

"Вважаємо, що це дискредитує справжніх журналістів, ускладнює нашим колегам можливість користуватися професійними правами, передбаченими законодавством", - додав Томіленко.

Дивіться також: Від образу "тітушки" до "мема": мережа всіяна жартами, афоризмами і навіть баладами про закарпатця Йовбака

Мukachevo.net

Коментарі

П
прол

У Мукачеві таких журналістів пів вароша. Лем би піштоля купити. На корочки журналюги мож зареєструвати безпроблемно. Лем реєстр повбзирати.

ПД
Питання до МВС

До речі, начальник міліції , тоді був присутній в залі і сидів за спиною Швардака і спокійно собі спостерігав, з усмішою. З такої реакції все і починається. За 1,5 року такої реакції зброя вийшла на вулиці і заговорила, а ми шукаємо крайніх.

ПД
Питання до МВС

Цікаво, коли депутат Швардак на засіданні мыськвиконкому у Мукачеві демонстрував свій арсенал (Калаш- з перезаряджанням, пістолет, кінжал) під обєктивами камер, начальник міліції у нього якісь корочки питав!

ПИ
Привет из 90-х

Интересно, а братья Дуничи и Карсон с Донецка уже подтянулись с корочками журналистов, ато Мики как то одиноко выглядит без земляков-соратников по 90-х из Кольчина

І
інтерпол

Таких фатьовів як сись мікі повно в 90 роки грабили, рекетували, насилували, убивали, а пак на "чесно зароблених" бабках, од тяжкого труда, купували іномарки за сотні тисяч,хижі-вілли, курвів, громадянства інших країн, хижі у Європах. А пак кажуть, що тяжко робили -де? На рибалці, охоті і писали ессе у местній новинці....

В
вікусі

за щоку полюбе од нього брала! шосьнедовольна лишилася

ЧВ
Чуєш Віка

Інтересно а він тобі у рот не давав шо ти туй так скачеш сонечко? Інтересно чим ти рекетувала))))

Н
не

сумуйте.Скоро,видко по всьому,будете вспоминати про Йовбака,як вас правосеко-донбасо-азово терористи бандюки будуть посеред дня як курчат одстрильовати,а нова полиция буде черепаню крутити у противоположну сторону-нич не вижу,нич не чую.Донбас из Луганськом на Закарпаттьови надойде,москаля-гайфулина по нянькови уже везуть на урядовання.

V
Vika

Сразу видно что "журналист" Мики завис в 90-х.Его прикид четко показывает кто он такой.Такие "журналисты" в таких-же одеждах шлялись по рынкам и занимались рэкетом...Не буду писать чем еще,кто прожил те времена то знают.

V
Vika

Этого журналиста,охотника,рыболова...знают все в с.Кольчино.Все время он лез без мыла городским парням в одно место,аж мерзко было смотреть.Видать добился высот,если мукачевские берут его на крутые разборки,или в Мукачеве уже крутые перевелись?Скорее поумнели а Мики на побегушках так и остался.Зато "звезда youtuba"

Я
Янек

А де мукачівська міліція за підробку документів вроді стаття є-чи блюківської братви це некасається

T
taras77

можете спокійно йти на гриби-ягоди---вони вже далеко!!!а таке посвідчення зробити: 2 пальці у асфальт!

ГТ
глядач ТВ

Сі рожі блюковські , які роками на простий люд наводили страх та приниження.Ці бандюки навіть не всі мають середньої освіти, не кажучи проя кісь технукуми чи внз.Но хіба мають диплом аграрного коледжу-там директорка Балажка Н.Й. таким могла продавати дипломи-тракториста-юриста,або диплом мду там тожу у ректорки щербан такя стояли у черзі за папірьом.Рівень цих освітніх закладів іменно для таких ублюдків, як йовбак що засвітився на фото у штянях абібас із калашніком на плечі і капюшоном на дурній голові, бо мозгів там давно вибили.

Ф
Фейк

Фейк звiсно. I пострiлянi люди-фейк, пiдiрванi мiлiцейськi машини-фейк i придурки, що в лiсi ховаються-теж фейк.

К
Кора

Інтересно, а "журналіст" - Йовбак, писати вать читати знає?....завтра медведчуківські холуї придумавуть, ож Миколка ПІСАТЕЛЬ. Треба би чувакови, скоренько хотя би Букварь проштудіровати...

R
ri0

А чому дивуватись? Паспорта продаються/купуються, причому такими "угорцями", що не тільки мову знають, а ще памятають як перевал Верецький переходили у 895 на чолі з Арпадом. Чом би й ксиву якусь не придбати? Звична справа з нашим менталітетом.

М
Мартин

Неборак, сись гоблін-Йовбак! Вже лим лінивий му ся не усрав на голову......А бо, він того і вартий - колоритний дебілоїд

Й
Йовжі

Я нич ся не розуміву! Де сі "робінгуди"? можна в ліс за грибами йти чи ніт? 5 день ловлять і нич ние інформації. Де вони суть?

Б
Блюк

Мероприємствах.

Д
Дурдинець-Йовбак

Ще раз повторюю, що це ставленик пана Дурдинця з Києва. У сюжеті добре видно, що він поруч з племінником у формі Дурдинцем Ільком. Совпаденіє? Не думаву!

Ч
Читач

Вже набігли проплачені тітушки обсирати журналістів і захищати йобака)

1
111

А тепер цим має зацікавитися міліціСБУ і прокуратура, кому покарання а кому хто це кришував звільнення і покарання. Будемо слідити....

Л
ЛЕСЯ

НО КО СОМНIВАЙСЯ,У МIЛIЦIЙI НАВЕРНО ПОЛОВИНА БЛЮКОВСКИХ БРАТКIВ РОБИТЬ,У ДАЯКИХ НАВЕРЕРНО НАКОЛОТI ЗВЬОЗДОЧКИ Е.

Ж
Журналістам!!!

зараз будуть фото його посвідчення!!

ДЖ
Долбойоби журналісти

треба було взяти посвідчення в руки і погортати!!там ззаді в нього печатка є НСЖУ!!!

/
/////

може у нього і посвідчення помічника дільничого підроблене

Г
гість

Увін дійшно шурналіст-холовний редуктор шурналу "БЛЮК".

Н
Надя

Ну і що у Балажки лівий деплом і що, суд признав її винуватою в підробці диплома і що? Як працювала директором навчального закладу так і працює!)))

С
Сусідка

Ко би сомнівався . він такий журналіст ,ги я балеріна.

Читайте також