У справі про вбивство на АЗС у Мукачеві двоє нападників отримали нові вироки

19
2

Ужгородський міськрайонний суд виніс вирок Віктору Боднару та Генріху Данашовському, яких підозрюють в розбійному нападі в умисному вбивстві 20-річного працівника автозаправної станції в лютому 2019 року.

Раніше Mukachevo.net розповідало про вбивство на АЗС в Мукачеві, яке сталося в лютому 2019 року. Загиблим виявився 20-річний хлопець, який працював на цій АЗС. Саме там і нанесли йому важкі поранення у голову. В ході слідства поліцейські встановили, що до загибелі хлопця причетна група молодиків.

Як повідомляє Zaxid.net з посиланням на вирок суду, який винесли 20 листопада, Віктор Боднар та Генріх Данашовський отримали 8 та 11 років позбавлення волі відповідно з конфіскацією всього майна після того, як колегія суддів затвердила погоджені з потерпілими угоди про визнання винуватості.

Цим двом нападникам, вже виносили вирок у 2020 році. Тоді Генріха Данашовського, який безпосередньо наносив удари хлопцеві на АЗС, засудили до довічного ув’язнення з виплатою 500 тис. грн матері вбитого хлопця, а Віктора Боднара визнали винним у розбої і позбавили волі на 8 років. Рішення скасував апеляційний суд, повернувши провадження на новий розгляд.

Згідно з новим вироком Генріх Данашовський отримав 11 років позбавлення волі за умисне вбивство та розбій з тяжкими наслідками. Для Віктора Боднара термін ув’язнення не змінився.

Додамо, що в листопаді 2022 року 13 років ув’язнення отримав третій учасник вбивства Володимир Кампов, тривалий час переховувався від поліції та був затриманий в червні 2022 року. Четвертий підозрюваний досі перебуває у розшуку.

Дивіться також: Ексклюзивні фотографії з місця вбивства 20-річного мукачівця.

Увага, відео містить кадри крові!


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

А
Айбо

Ліва заправка . Скільки дали організаторам цих заправок ? Раби , ви коли встанете з колін ? Відповідь : НІКОЛИ !

Ч
читач

а чого тій мерзоті так мало дали ,таких ідарасів треба подитево всіх сажати

Читайте також