У списки Зеленського залізли кандидати з поганою репутацією

11
7

Про це написав український журналіст Олексій Братущак у блогах на сайті Української правди.

За словами пана Олексія, деякі "нові обиччя" у списку, це ті самі, що були восени 2014-го у списку ББП. Хоча у Зеленського кажуть, що списки формувалися в авралі, перевірити всіх не встигали.

"І тут Фейсбук вибухнув. Ви легко можете знайти дописи про антимайданівця Макса Бужинського, про людину Медведчука Дмитра Співака, про медіа-кілера Олександра Дубінського. Та й про інших сумнівних персонажів, які стали кандидатами партії Зеленського або за списком, або за мажоритарними округами, - написав Олексій Братущак.

Журналіст пише, що про цих людей просто мовчать.

"Сьогодні вони промовчали про Бужанського-Співака-Дубінського та про ряд інших кандидатів. То де гарантії, що після цього вони не будуть відмовчуватися щодо "своїх" міністрів-корупціонерів?", - пише Братущак.

Коментарі

3
3.5

баламут- ТИ ІНВАЛІД на голову -піди до дохтора попроси най ти клізму зробить кажуть то таким як ти помагать.

ДВ
До всiх

Ще трiшки потерпiть i вовчик покаже своi справжне лице, але воно вам не сподобаеться ...! Вовчик -клоун з внутрiшньою начинкую гавнеца, як i сам порох !!!

Т
Троцкій

Я прямо в шоці. Вова не в курсі кого записав у свою партію. Підписав нє глядя. Всі такі стурбовані, нема часу, бігавуть туди-сюди, аврали гасять. А тут опа, сюрпрайз. Ошібочка, звиняйте.

0
00009

Хіба в сучасній політиці України трапляються люди з порядною репутацією? Подякуймо майданутим фокусам.

Б
баламут

3.5 давай на фронт, в окопи...і брататися не потрібно. А покалічать там ....то роботи інвалідам багато...але на роботу не беруть. Сам добре знаєш ож кому на фронт не мож. Бо мирсидєс після важкого поранення не поженеш , нога не працює. так шо їде тот ,у кого неє крутої тачки .

А
Артур

Эти люди нормальные , не надо сразу вешать ярлык.

3
3.5

Ці медве- зе кандидати скоро будуть брататися з руцкім агресором котрий захопив Крим і часть Донбасу і відправив на тот світ 13 тис. людей....

Читайте також