У США сьогодні стартує ювілейна 70-та Генеральна Асамблея ООН (ВІДЕО)

11
16

Українська делегація, котру очолить президент Петро Порошенко, бере участь у кількох основних комітетах – з питань озброєння, з питання прав людини і у правовому комітеті.

Тема вирішення конфлікту на Сході України і незаконної анексії Криму активно нині згадується у кулуарах ООН – за інформацією ТСН, українське питання підніматимуть кілька членів Ради Безпеки.

А вже рівно за місяць Україна може стати членом Радбезу терміном на два роки, передає ТСН.

Коментарі

З
Закарпатец

https://www.facebook.com/OlegGavrilukOfficial Поэт Гаврилюк Я Вам не верил изначально: От Вашей лжи в душе озноб. Вы на Майдане не случайно Обмолвились про пулю в лоб... Неужто Вам она не снится? Очередной премьер — злодей... По чести было б застрелиться! Смотря на пенсии людей

З
Запит

Що буде робити Меркель в Сибіру? Прибирати сніг? В компанію до неї згодяться Обама та вожді ФРС США.

Д
ДРУГУ

ДА НАЙМИ СВИДОМИХ ХЛОПЦIВ З ПРАВОГО СЕКТОРА - ОНИ ЗАВАЛЯТ НА РАЗ ТВОГО Шолтiса Юлiя Людвиковича. Вспомни как они ловко поставили на уши все Закарпатье.

З
Закарпатец

https://www.youtube.com/watch?t=1&v=xBdQqE4mtnw Merkel nach Sibirien & Putin nach Berlin Pegida 15.September.2015 НЕМЦЫ СКАНДИРУЮТ: Меркель в Сибирь! Путина в Берлин!

З
Закарпатец

porochenko@ukraini.net Попрошенко-Пораженович ГРОШЕЙ НЕ ДАЛИ. В ЄДИНУ ЄВРОПУ НЕ ПУСТИЛИ І НЕ ПУСТЯТЬ. ВОЮВАТИ З РОСІЄЮ НЕ ХОЧУТЬ. Ну нічого, зате я краще всіх - Anyway I'm the best ... Я файно розмовляю англійською і посмішка у мене така виразна, сльози такі натуральні - кажуть що менi хочуть привласнити "Оскара" за фільм "Україна в дупі" і представити мене до Нобелівської премії Миру -"За величезний внесок у досягнення вічного спокою та вічної пам'яті на Південному Сході України", ще кажуть що члени уряду скоро будуть підвищені на високі дерев'я ...Все добре, але суки-кацапи постачають нам отруєний газ!Спочатку я не повірив, а потім від'єднав шланг від плити, засунув у рот і почав дихати. Ледве відкачали! Ще я дуже люблю дiтей сiроток i кожен день роблю все щоб їх ставало все більше і більше. Я вірю, що Україна увійде в історію як країна, народ якої вирішив, що не хоче жити погано і... я зробив усе щоб вони стали жити ще гірше!

1
11:48

Почему в РФ так обвалилась экономика . Потому что ФАТУМ - ШЛЕПЕРОВИЧ не только подарил кому-то мешок карамелек , но и остался жить в РФ .

З
Закарпатец

СУДЯЧИ ПО СТАНУ УКРАЇНСЬКОГО БЮДЖЕТУ, ЯНУКОВИЧ КРАДЕ ДОСІ.. Міністерство енергетики України розглядає можливість переходу теплових електростанцій з вугілля на гривню.

З
Закарпатец

- Доброго дня, ми з України. - А чого ви з порога погрожуєте? Я видел много идиотов, И слышал разных чудаков, Но столько сколько в Украине, Ещё не видел, дураков… Держа в руках цветной мелок, Рисую Шар Земной отныне. Не знаю, где в Земле пупок, Но жопа точно в Украине!

З
закарпатцю

як ото не є України??? а я де живу???? шось ти синку попутав. майжек то тобі сказали у роських новостях. ай ти дурнику повірив))) кстаті обись знав, што Закарпаття то тепер Україна (хоч не хоч а змиритися мусиш) такшто кітісь заккарпатець та й українець синку. навірноє ти куриш дашто, што не можеш поняти десь)

З
Закарпатец

По делу ЮКОСа судебные издержки (третейский сбор и гонорары юристам) достигли 70 млн евро. Поэтому Киеву придется платить вперед. При этом украинские власти могут попросить отсрочку или реструктуризацию оплаты. Однако это будет частным случаем. Я сомневаюсь, что Киеву удастся договориться об этом.

З
Закарпатец

С бандеровцами спорить бесполезно, мало того, что они моральные уроды и конченные фашистские преступники, так еще они стали штатными проститутками на доверии США. Наивные уроды они думают, что их американцы защитят. Украины больше нет. Уровень жизни ниже Габона, а преступность как в Сомали...доскакались!?

W
www.youtube.com/watch?v=ua-Gx2nI14k

Мозаика фактов

W
www.youtube.com/watch?t=59&v=7b73Xe1KF0Q

Ебанестическая ху@ня с Украины.

H
http://ur-2222.livejournal.com/3424749.html

Русские оккупанты...

Д2
до 21,59

критковать будут ангелы небесные, непорочные и безгрешные , крови чужой никогда не пившие- АМЕРИКАНЦЫ!!!!!!!!!!!!!

2
21,59

Ну що росіяне . На 70 ліття ООН ви будете змушені вислуховувати заслужену критику . Хоча вашого представника Чуркіна ніхто серйозно вже давно не сприймає .

Читайте також